Brinner du för teknik, design och digital användarupplevelse? På KPMG Lighthouse jobbar visuella designers, utvecklare och UX designers tillsammans för att skapa fantastiska användarupplevelser. Nu söker vi en UX Lead som är van att ta fram prototyper, leda kundmöten och som har ett strategiskt sinne.


Teamet hos KPMG Lighthouse växer och behöver förstärkning med dig som snabbt förstår vad som är rätt problem att lösa och är grym på att förvandla det till digitala upplevelser. Du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med strateger, designers, utvecklare och kunder med uppdraget att skapa digitala produkter och tjänster som förbättrar vardagen för människor och hjälper företag nå sina affärsmål. Tillsammans är du med och formar framtidens erbjudande.

 

Det här söker vi

  • Du har arbetat som UX Designer i 5 år eller mer med att utforma appar, produkter och tjänster som balanserar användarbehov, affärsmål och tekniska begränsningar.
  • Du är van att ta lead i din roll som UX Designer, och guidar teamet och kunden på resan.
  • Du planerar och driver användarstudier självständigt och identifierar insikter att ta vidare till teamet.
  • Du trivs att jobba med interaktionsdesign och prototyper. Du kan Figma som din egen gata. Har du ett öga för visuell design är det en bonus.
  • Du kan driva workshops och guida en grupp människor till designbeslut. Du trivs med att leda kundmöten och att presentera insikter och koncept.
  • Du förstår affärsnyttan i design och kan argumentera för hur dina designförslag bidrar positivt för användare och företaget.
  • Du har ett analytiskt sinne och är en stark problemlösare. Du är van att prata med utvecklare, förstår och förutser tekniska möjligheter.
  • Du planerar och driver ditt eget arbete men förstår att styrkan kommer från ett nära samarbete med teamet.
  • Du håller ett öga på trender och utmanar konventioner där du ser att det är rätt.
  • Vi tror du är uppfinningsrik, ödmjuk, nyfiken och delar gärna med dig av din kunskap.

Vi ser även att du kommunicerar både svenska och engelska flytande i text och tal.

Användarupplevelser är hjärtat på KPMG Lighthouse. Vi vill skapa de bästa digitala produkterna och tjänsterna som definierar varumärken och förbättrar vardagen för människor. 

 

PASSAR VI DIG?

KPMG är på en spännande transformationsresa. Vi arbetar nära våra kunder för att genom inspiration och förtroende skapa varaktig förändring. Vi är lagspelare i en internationell miljö och angelägna om att ständigt utvecklas tillsammans. Som ett ledande serviceföretag vet vi att vår styrka kommer från våra samlade erfarenheter och bakgrunder, vi har en inkluderande miljö och kultur med gott om utrymme att ta för sig. På KPMG är teamet viktigt och det är teamet som arbetar med våra kunder.

KPMG Lighthouse är vårt ”Center of Excellence” för datadriven teknik. Vi fokuserar på att ge råd om digitalisering, innovation och transformation. Vårt omfattande globala nätverk av datavetare, ingenjörer och teknikspecialister låser upp värdet av din data. Från datavetenskap och maskinlärning till agil mjukvaruutveckling på molnplattformar. Vårt internationella team har en exceptionell överblick över innovativa och framväxande teknologier. Vi bygger och levererar pålitliga lösningar för att driva tillväxt, hantera risker och optimera kostnader. Nu och i framtiden.

 

KONTAKT

I den här rekryteringen samarbetar KPMG Stockholm med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jesper Nyström 076-199 33 72. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via email, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan