Letar du efter en roll där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att leda och utveckla andra? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Som UX-lead på KPMG får du möjlighet att tillsammans med UX-teamet växa och driva den förändringsresa KPMG har framför sig. Genom ett agilt arbetssätt förflyttar sig KPMG från att sälja konsulttjänster till att kombinera de idag väletablerade konsulttjänsterna med nya digitala tjänster som skapar mervärde för kunderna. Vi tror att du tillsammans med UX-teamet kommer att vara en drivande kraft framåt i resan med befintliga digitala tjänster samt kommande. 

I din roll som UX-lead kommer du koordinera och prioritera upp arbetsuppgifterna i UX-arbetet samt coacha och supporta andra UX-designers. Du kommer även samarbeta med affärsfunktioner och interna användare för att skapa digitala produkter och tjänster. Som del av UX-teamet kommer du därför att få jobba tillsammans med såväl medarbetare som kunder. 

 

Vi söker dig som har:

  • Arbetat som UX-designer i 5 år eller mer där du utformat digitala produkter och tjänster som balanserar användarbehov, affärsmål och tekniska begränsningar.
  • Vana av att ta lead i din roll som UX-designer, och guidar teamet och användarna på resan.
  • Planerat och drivit användarstudier tillsammans i ditt team och ser behovet av att identifiera insikter att ta vidare till teamet.
  • Gedigen erfarenhet inom interaktionsdesign och prototyper. Du kan Figma som din egen gata. 
  • Tidigare erfarenhet av att driva workshops och guida en grupp människor till designbeslut. Du trivs med att bidra med nya insikter och koncept.

 

För att trivas i rollen tror vi att du precis som vi brinner för att skapa de mest användarvänliga produkterna. Då du kommer in i en tidig fas hos KPMGs UX-team ser vi också det som en fördel att gilla utmaningar och kunna kommunicera fördelar med vårt arbetssätt på ett tydligt och strukturerat vis samt ha en ödmjukhet inför förändringsresan. 

Det är också viktigt att du känner dig bekväm i hela UX-processen då rollen kräver operativt arbete. Som person är du duktig på att hitta möjligheter och lösningar och du har en nyfiken inställning till din omgivning. Dessutom har du god förmåga att ta strategiska beslut. Slutligen ser du det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer.
 

PASSAR VI DIG?

KPMG är på en spännande transformationsresa. Vi arbetar nära våra användare för att genom inspiration och förtroende skapa varaktig förändring. Vi är lagspelare i en internationell miljö och angelägna om att ständigt utvecklas tillsammans. Som ett ledande serviceföretag vet vi att vår styrka kommer från våra samlade erfarenheter och bakgrunder, vi har en inkluderande miljö och kultur med gott om utrymme att ta för sig. På KPMG är teamet viktigt och det är teamet som arbetar med våra kunder.

KONTAKT

I den här rekryteringen samarbetar KPMG Stockholm med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jesper Nyström 076-199 33 72. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via email, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan