Brinner du för hosting och support? Vill du arbeta i en utvecklande roll med varierande arbetsuppgifter och trevliga kollegor? Ansök nu! 

DIN VARDAG

PLANits Göteborgskontor består idag av 18 medarbetare. Deras olika team i samverkan består av utveckling, support, drift, försäljning, ekonomi och ledning. På PLANit trivs man med utmaningar och ständiga förbättringar som man gemensamt arbetar med i en positiv anda. Fokus ligger på samarbete, kunskapsöverföring och service.

I denna roll kommer du arbeta brett inom områdena support och drift. Inom support kommer du arbeta främst med 2nd line support för våra applikationer. Du tar emot samtal, bevakar inkommande ärenden, utreder och kommunicerar med kund.

På driftsidan kan det handla om allt ifrån hosting, serverunderhåll, konfigurering, nätverk, brandväggar samt delta i olika typer av projekt.

Du kommer arbeta i en prestigelös och trevlig arbetsmiljö med stöttning av kompetenta kollegor.

  VEM ÄR DU?

  För att lyckas och trivas ser vi att du har förståelse för olika systemplattformar och en vilja att lära dig PLANits verksamhet och applikationer.
  I denna rekryteringsprocess har dina personliga egenskaper stor betydelse. Vi letar efter någon som är engagerad och ansvarsfull, har en problemlösande analysförmåga, är kundfokuserad samt är en team-player.

  Vidare ser vi att du har:

  • Minst två års erfarenhet av 1st och 2nd line applikationssupport
  • Minst två års erfarenhet som drift/systemtekniker
  • Erfarenhet av både Linux och Windows som servermiljö
  • Bred bakgrund inom infrastruktur och nätverk
  • VmWare, erfarenhet av virtualisering
  • Kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift

  För denna roll kommer delvis remote-arbete att erbjudas.

  I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du vet mer, kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Magnus Kjerrman på 0735-216527 eller magnus.kjerrman@wiseit.se.

  PASSAR VI DIG?

  PLANit Sweden AB utvecklar lednings- och planeringssystem för anropsstyrd persontrafik. Systemen erbjuder ett kraftfullt stöd för den som vill köpa, sälja och planera anropsstyrd persontrafik på ett konkurrenskraftigt sätt.

  Våra system hanterar stora informationsmängder bland annat resenärsprofiler, geografi, körtider och fordonskapaciteter. All denna information är viktig för att planera och utföra en kostnadseffektiv anropsstyrd trafik. Med vårt systemkoncept följer också möjligheter att integrera mot andra trafikledningssystem, planeringssystem eller tidtabellssystem. Detta för att ge den anropsstyrda trafiken en större roll i kollektivtrafiken.

  Vi sätter alltid kunden först oavsett vår roll eller funktion inom bolaget. Vi lyssnar på våra kunder för att utveckla en bättre affär.