Är du en duktig Oracle DBA med insikt i infrastruktur? Då kan du vara vår nya kollega!

Som Oracle specialist inom Technology Services hos oss på SGDS-Gruppen har du en nyckelroll i att primärt sköta om de oracle databaser som SGDS-Gruppens affärskritiska system använder. Du kommer vara med och stötta det dagliga förändringsarbetet och bistår med kompetens och medverkar aktivt i arbetet som utformar de system och arbetssätt som krävs för att stötta verksamhetens behov

DIN VARDAG

Rollen innebär frihet under ansvar där du kommer att kunna styra din egen vardag. Du ingår i en gruppering vars huvuduppgift är att:

* Verka för att etablera, förvalta, underhålla och säkerställa driften för koncernens IT infrastruktur. * Driva den operativa utvecklingen av IT erbjudandet.

* Deltar i de förändringsprojekt som drivs inom verksamheten med IT koppling.

* Du har ett operativt ansvar för koncernens Oracle databasplattformar som stöttar affärskritiska logistiksystem.

* Ansvarar för att säkerställa den dagliga serverdriften och genomför förändringar samt uppgradering i dessa miljöer.

* Etablera relevant övervakning samt funktionella larm för att optimera systemens tillgänglighet.

* Har ett nära samarbete med systemförvaltare och beställare i tekniska frågeställningar och tar fram och etablerar lösningar utifrån systemkrav.

* Samverkar med övriga IT-funktionen för att utveckla de plattformar och teknikområden som blir berörda av nya utvecklingsinitiativ och funktionskrav.

  VI TROR ATT DU:

  * Är en erfaren Oracle DBA med viss insikt i infrastruktur.

  * Har haft stort fokus på Oracle databaser och dess ekosystem.

  * Arbetat i miljöer där automation och processer funnits som en del av det dagliga jobbet.

  * Är specialiserad på Oracles databasplattformar och är van att arbeta med de verktyg som finns kring detta.

  * God förståelse av hur man automatiserar processer och är van att jobba Agilt. Utöver ovanstående tror vi att du, precis som vi trivs i större komplexa projekt och är van att jobba i konstant förändring. Du har en god erfarenhet att jobba enligt ITIL processer, incident, Change flöden etc samt har hög teknisk allmän kompetens och vana att arbeta i verktyg så som:

  – Oracle Database Server SE/EE

  – MSSQL

  – RHL

  – VMWare

  – Certifikatshantering

  – DNS

  – AD

  – OP5

  – Device42

  Meriterande: Git, Ansible, ELK Stack.

  PASSAR VI DIG?

  SGDS Gruppen omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. I det SGDS Gruppen samlar vi alla affärsstödjande funktioner som ekonomi, IT, HR och logistik, med mera.Våra säljande bolag kommer helt att fokusera på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. 

  ANSÖKAN

  SGDS Gruppen jobbar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl).