Vill du vara ”där det händer”? Har du en gedigen erfarenhet som Oracle specialist så tror vi att du är vår nya kollega. Varmt välkommen till oss!

SGDS Gruppen omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. I det SGDS Gruppen samlar vi alla affärsstödjande funktioner som ekonomi, IT, HR och logistik, med mera.Våra säljande bolag kommer helt att fokusera på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab.

Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation.

Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad.

DIN VARDAG HOS OSS

I rollen som Senior Senior Oracle specialist inom Technology Services på SGDSGruppens IT avdelning har du:

* En nyckelroll i att primärt sköta om de oracle databaser som stöttar SGDSGruppens affärskritiska system.

* Stötta det dagliga förändringsarbetet kopplat till verksamhetens system.

* Bistår med kompetens och medverkar i arbetet som utformar de system och arbetssätt som krävs för att stötta verksamhetens behov samt säkerställa att kraven för SGDSgruppens verksamhet upprätthålls.

* Tekniskt ansvar för koncernens databasplattformar på Oracle som stöttar affärskritiska logistiksystem.

* Ansvar för att säkerställa den dagliga serverdriften och genomför förändringar och uppgradering i dessa miljöer.

* Etablerar relevant övervakning samt funktionella larm för att optimera systemens tillgänglighet.

* Har ett nära samarbete med systemförvaltare och beställare i tekniska frågeställningar och tar fram och etablerar lösningar utifrån systemkrav.

* Samverkar med övriga IT-funktionen för att utveckla de plattformar och teknikområden som blir berörda av nya utvecklingsinitiativ och funktionskrav. Detta innefattar löpande förbättring av arbetssätt och etablering av teknologier för automation.

* Kapacitetsplanerar och är drivande vid förändringar eller konfigurationer samt är övergripande ansvar för design och specialistkunskap om produkt och licensmodeller och säkerställa att vi har en kostnadseffektiv lösning som uppfyller alla dimensioner, funktion/prestanda/kostnad/license-compliance osv.

FÖR ATT BLI FRAMGÅNGSRIK I ROLLEN TROR VI ATT DU:

* Är en erfaren Oracle DBA med insikt i infrastruktur.

* Har haft stort fokus på Oracle databaser och dess ekosystem samt arbetat i miljöer där automation och processer funnits som en del av det dagliga jobbet. Fokus inom området på säkerhet är meriterande.

* Specialiserad på Oracles databasplattformar och är van att arbeta med de verktyg som finns kring detta.

* God förståelse av hur man automatiserar processer och är van att jobba Agilt.

* Vana att jobba i konstant förändring och trivs i större komplexa projekt där du även kan ha ansvar för koordinering av delleveranser.

* Erfarenhet att jobba enligt ITIL processer, incident, change flöden etc.

Förutom hög teknisk allmän kompetens har du specialiserat dig i att jobba med teknologier och verktyg så som;

* Oracle Database Server SE/EE,

* MSSQL

* Rhel

* VMWare

* Certifikatshantering

* DNS

* AD

* OP5

* Device42

Meriterande kunskaper : Git, Ansible, ELK Stack

Rollen innebär att man arbetar med frihet under ansvar och man kommer att styra sin vardag.

PASSAR VI DIG?

SGDS Gruppen omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. I det SGDS Gruppen samlar vi alla affärsstödjande funktioner som ekonomi, IT, HR och logistik, med mera.Våra säljande bolag kommer helt att fokusera på att driva och utveckla affärer med personal inom sälj, butik, kategori och prefab. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad.

ANSÖKAN

SGDS Gruppen jobbar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl).