Brinner du för att bygga team och arbeta med marknadens vassaste konsulter? Ligger det dig varmt om hjärtat att hjälpa kunder hitta innovativa lösningar på spännande utmaningar? Vill du vara den drivande i konsulternas utveckling, och se till att dessa tar stora kliv framåt i sin karriär? Om svaret är ja på alla tre frågor, tror vi att du kan vara den vi söker!

Vi söker nu en konsultchef till Wise IT. Wise IT är experter på kompetenslösningar inom IT. Som passionerade specialister inom konsultförsörjning, konsultation och rekrytering hjälper vi kunder i hela Norden att hitta morgondagens IT- och teknik-kompetens, säkra sitt digitaliseringsarbete samt stärka sin affär.

OM ROLLEN

Som Konsultchef har du en nyckelroll i Wise ITs organisation. Vi arbetar ständigt med att hitta nya innovativa sätt att attrahera, behålla och förse våra kunder med specialiserade konsulter. Likväl som att bygga ett starkt konsultteam, kommer ditt fokus vara att driva hela säljprocesser, hantera förfrågningar från kunder samt ta fram och presentera offerter. Du är van vid kundkontakter på olika nivåer i företag. Du förväntas kunna kommunicera med kundens IT-organisation kring kundbehov, samtidigt som du med kraft kan driva kommersiella förhandlingar med inköpsavdelningen och/eller företagsledningen. Som stöd i ditt arbete har du en erfaren affärsområdeschef, övriga konsultchefer, samt kandidatansvariga och ett dedikerat säljteam. Du kommer även arbeta nära övriga affärsområden som arbetar med rekrytering samt vårt starka underkonsultnätverk.

Vi söker dig som:

 • trivs med en varierad arbetsdag där man har stort utrymme för egna initiativ och beslut
 • har ett driv för att nå dina uppsatta mål samt våra gemensamma mål för teamet
 • trivs med att deltaga aktivt i rekryteringsprocesser, för att bygga ditt eget starka team med konsulter
 • erfarenhet av försäljning, gärna inom IT
 • är handlingskraftig och flexibel
 • är lyhörd – lyssnar på kunden och på din omgivning
 • är socialt kompetent – skapar kontakter och underhåller relationer
 • uttrycker och formulerar dig obehindrat i såväl tal som skrift på både svenska och engelska

  Detta är meriterande: 

  • erfarenhet av konsultchefsarbete, rekryteringsarbete och/eller ledarskap inom IT
  • en högskoleutbildning eller annan kompetens vi bedömer likvärdig 

  Lokalisering: Du utgår ifrån Wise Groups huvudkontor, House of Wise, mitt i hjärtat av Stockholm på Linnégatan 87.  

  KORT OM OSS

  Wise IT är en energifylld arbetsplats med härliga kollegor, ett öppet klimat och stora möjligheter till utveckling! Vi tror att människor presterar bäst då man får göra det man är riktigt bra på och vi lägger stor vikt vid företagskulturen som grundas i värderingarna passion, samarbete, ansvar och mod. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi faktiskt lever våra värderingar varje dag – både i de små sakerna som att hylla en kollega som gjort en bra affär till de större besluten som att våga ge sig in på en ny marknad eller att utmana branschen genom att tänka annorlunda.

  Varmt välkommen med din ansökan redan idag!