Är du en innovatör? Håller du dig gärna uppdaterad inom teknisk utveckling och trender? Är du en teamplayer som gillar tanken på att arbeta med automatisering? Då tycker vi att du ska söka rollen som Cloud Engineer hos Telenor!


DIN VARDAG

I din roll som Cloud Engineer välkomnas du till ett familjärt team med högt i tak. Du kommer arbeta i en utmanande omgivning tillsammans med Telenors team inom Datacenter Infrastructure, på en spännande resa framöver. Ni kommer dagligen utveckla och underhålla infrastrukturplattformerna inom 5g-nätet och containers. Teamet jobbar med allt från strategi, analys, design, kapacitetsplanering, inköp och ”proof of concept”-lösningar till felsökning och dagliga uppgifter.

Du får också möjlighet att:

· Bidra till strategier och roadmaps.

· Arbeta med spännande plattformar som Kubernetes och OpenStack.

· Vara del i On-call utanför arbetstid.

· Agera som teknisk kontakt för olika delar av Telenor Sveriges verksamhet.

 

VEM ÄR DU

För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående och noggrann. Du har ett stort intresse och erfarenhet av automation. Du är en teamplayer och är van att ta egna initiativ, och du har förmågan att snabbt analysera komplexa frågor och presentera nya och innovativa idéer och lösningar. Vidare så är du kommunikativ och har inga problem att kommunicera både på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna men vi tror även att du har kunskap inom:

· Lång erfarenhet inom Linux och drift av infrastrukturplattformar i enterprise-miljöer.

· Erfarenhet kring arbete med infrastruktur hos en service-provider eller liknande.

· Att du har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

· Meriterande om du har kunskap kring programmering och scripting.

· Kunskap inom Kubernetes och OpenStack.

 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jesper Nyström 076-199 33 72. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via email, då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!