Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 700 medarbetare och har en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med på Derome Bygg och Industris digitala transformation och förenkla våra kunders vardag med hjälp av digitala lösningar!

Här får du chansen att vara med i vår offensiva satsning på e-handel. Byggbranschen i stort har ännu inte genomgått den digitala transformation som många andra branscher har gjort, vilket innebär stora utvecklings- och påverkansmöjligheter.

Du kommer att ingå i ett tajt och engagerat team som brinner för att utveckla Derome till branschens främsta digitala partner.

Rollen innebär en blandning av teknik och verksamhet med många kontaktytor.

Vi har nyligen implementerat Litium e-handelsplattform, Informatica PIM och IFS affärssystem och arbetar nu med utvecklingen av bland annat dessa plattformar och dess integrationer. För e-handeln kommer det också vara ett stort fokus framåt på att integrera oss med våra kunders och samarbetspartners system.

Arbetsuppgifter:

– Vara med och driva vidareutveckling av vår e-handelsplattform och dess integrationer utifrån verksamhetens krav.

– Specificera, lämna över till utvecklare, testa och konfigurera olika typer av integrationer och kopplingar mot våra kunder.

– Identifiera förbättringar.

– Arbeta tätt ihop med masterdata kring artikeldata och presentationen i e-handeln.

– Analysera och lösa incidenter och problem kopplat till vår e-handel.

– Dokumentera och internutbilda i våra tekniska lösningar.

– Medverka i större projekt inom Deromegruppen och ansvara för mindre projekt.

– Nära samarbeta med både interna medarbetare och externa leverantörer inom respektive område.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har ett gediget intresse för teknik och brinner för utveckling och innovation.

För att trivas i rollen ser vi även att du har:

– Förmåga att självständigt driva krav från analys till driftsättning

– Erfarenhet från e-handel

– God kunskap om integrationer

– Erfarenhet från arbete i projektform

– Ha förmågan att vara inblandad i parallella projekt och processer

– Kundfokuserad och god kommunikationsförmåga

Nedan kvalifikationer anses meriterande;

– Erfarenhet från Litium e-handelsplattform

– Erfarenhet av Informatica PIM och/eller IFS affärssystem

– Erfarenhet från e-handel B2B

– Erfarenhet från bygg- och/eller industribranschen


Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Varberg. Arbetet kan ske delvis på distans.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 19 december eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.


Om Derome

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar samt på våra maskinuthyrningsdepåer i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana – tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se