Vill du vara med på Lantmännens spännande resa och bli vår nya kollega? Vad roligt! Då hoppas vi att du fortsätter att läsa.

Din vardag

Analytics och ny teknik är ett spännande och växande hos oss på Lantmännen IT och därför vill vi nu förstärka vårt team med en BI-utvecklare. Teamet Analytics & Ny Teknik ansvarar för BI och analyslösningar inom hela Lantmännenkoncernen. Som Dataingenjör kommer du att arbeta i ett team tillsammans med två andra BI-utvecklare, arkitekt, analyslösningsspecialister och produktägare.

Här får du möjlighet att utveckla dina kunskaper med dedikerade kollegor i ett team med stor laganda som strävar efter samarbete och kunskapsdelning. Vi arbetar efter agila arbetssätt.

Datadriven affärsutveckling är en strategi på Lantmännen och som vår BI-utvecklare kommer du att arbeta nära verksamheten gällande krav, design, utveckling och underhåll av Analytics-lösningarna inom Lantmännenkoncernen. Du kommer att arbeta från back-end till visualisering och använda de senaste molnteknikerna i Azure. Du kommer också att ha möjlighet att vara involverad i spännande projekt med hjälp av molnteknik, maskininlärning, IoT och andra nya teknologier för att stödja ett datadrivet sätt att arbeta i verksamheten.

Vem är du?

Som person tror vi att du är driven och nyfiken. Du är intresserad av hur data och analyser kan bidra till att skapa möjligheter och värde för verksamheten. Du är en stark kommunikatör som tycker om att samarbeta i team och bygga långvariga relationer, är inte rädd för att utmana och rekommenderar gärna förbättringar. Ett analytiskt tänkande med ett lösningsorienterat sätt gör dig till en strukturerad person med ett kritiskt öga för detaljer.

För att lyckas i rollen tror vi nedanstående är bra att ha i ryggsäcken

  • Några års arbetslivserfarenhet inom Business Intelligence, data warehouse och Data Analytics som BI-utvecklare.
  • Tekniska färdigheter inom datamodellering, back-end-arkitektur och design. (Data factory och Azure)
  • Erfarenhet av och Azure Analytics
  • Erfarenhet av CI/CD Pipelines med Azure DevOps
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med en agil metodik i en tvärfunktionell miljö där du är van att navigera mellan flera intressenter och IT-tjänster.
  • En relevant examen, kandidatexamen, civilingenjör eller motsvarande erfarenhet inom datavetenskap eller annat relevant ämnesområde.
  • Svenska och engelska, både i tal och skrift.

Mer om Lantmännen

Vi är en stor internationell koncern med mångsidig verksamhet genom hela spannmålsvärdekedjan – från själva grodden på fältet till maten på våra bord. Med ett brett utbud av verksamheter inom livsmedel, jordbruk, maskiner, bioenergi och fastigheter erbjuder vi karriärmöjligheter i alla riktningar över branscher, länder, företag och kompetensområden.

I denna rekrytering samarbetar Lantmännen med Wise IT. Välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. josefine.lindborg@wiseit.se. Inga ansökningar via mail. Pga. sommar och semester kan utval och intervjuer dröja längre än vanligt. 

En bakgrundskontroll kommer att utföras på den slutliga kandidaten.