Vi på Exertis söker nu en .Net-utvecklare för att ta vår verksamhet till nästa nivå. Om du gillar problemlösning, brinner för att koda och vill arbeta i ett härligt team så vill vi gärna att du skickar in din ansökan nu!

Hos oss på Exertis Nordics värdesätter vi att alla får rätt förutsättningar för att kunna bidra med sina styrkor, möjlighet att växa professionellt och att få vara sig själv. Vi tror på våra medarbetare och ger dig stort individuellt ansvar för din utveckling och arbetsuppgifter, hos oss är det du som gör skillnad. 

Om tjänsten

I rollen som .Net-utvecklare kommer du att få arbeta med hela kedjan i utvecklingsprocesserna, allt från att ta fram plan för ett projekt till att gå över på front-end. Du kommer att arbeta nära slutanvändare och försöka anpassa och integrera till deras system utifrån kravspecifikation. Du kommer sitta med en mängd varierade projekt både till storlek och slutprodukt.

Du kommer exempelvis:

  • Arbeta med systemintegration
  • Underhålla och förbättra befintliga program
  • Skapa nya system och strukturer
  • Tillsammans med dina kollegor bolla bästa möjliga lösningar

VEM ÄR DU?

Vi på Exertis söker dig som:

  • Har några års erfarenhet av utveckling inom C# och SQL
  • Kan arbeta självständigt och tillsammans med IT-teamet
  • Har vana av en flexibel arbetsmetodik
  • Skriver och talar obehindrat på svenska och engelska

Det är även meriterande om du har:

  • Någon typ av supportbakgrund inom IT
  • Pratar några av de andra nordiska språken

Start för uppdraget är snarast möjligt med hänsyn till din nuvarande anställning. Vi arbetar med hybrid-remote som arbetssätt och arbetar ungefär 50% hemifrån och 50% på vårt fina kontor i Mölndal. Vi förstår att det ibland kan vara svårt att få ihop vardagen och arbetar därför flexibelt men utgår ifrån vanliga kontorstider 8-17.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på mobilnummer +46-76 000 1840

PASSAR VI DIG?

Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, Säkerhet & Övervakning och Entertainment (böcker, spel & leksaker) samt är en av Nordens största tillverkare av datorer. Vårt huvudkontor och lager finns i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Helsingborg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland samt Köpenhamn i Danmark.

Vi samarbetar idag med över 250 leverantörer och fler än 4 000 återförsäljare över hela Norden. Sedan 2014 ingår företaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknologi, med en omsättning på nära 50 miljarder SEK.