Vill du arbeta som systemutvecklare med en modern produkt som du kan vara med att påverka i nära samarbete med verksamheten, då kan du vara vår nya kollega!

Till den växande svenska utvecklingsavdelningen söker vi nu förstärkning med ytterligare två systemutvecklare. I Stockholm arbetar vi med utveckling och förvaltning av huvudsystemet för våra egna anläggningar i Norden, Europa och Sydamerika.

VI TROR ATT VÅR NYA KOLLEGA:

– Har högskoleutbildning eller relevant erfarenhet av systemutveckling
– Brinner för programmering
– Goda kunskaper i .Net, C#, Angular och MS SQL
– Behärskar engelska (vårt koncernspråk)
– Möjlighet att kunna resa om detta skulle krävas/om man vill

En av dessa roller är även tänkt att kunna axla en framtid som projektägare.

    VÄLKOMMEN TILL OSS:

    Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete i ett kvalificerat team med stort IT-och verksamhetskunnande. Du kommer rakt in i en internationell och expanderande verksamhet där vi arbetar långsiktigt. Hos oss är det viktigt att du får vara med hela vägen och vi erbjuder möjligheten att få åka på plats och testa det som du har byggt upp.

    Vi sitter i fina moderna lokaler i skärgårdskommunen Österåker ca. 3 mil norr om Stockholm med närhet till klippor och hav. Goda kommunikationer via Roslagsbanan och bussar mellan kontoret i Åkersberga och Stockholm city. Vi erbjuder även möjligheten att arbeta vid vår samarbetspartners kontor vid Sveaplan alternativt hemifrån. Vi prioriterar högt att det ska vara en god balans i livets pussel med arbete, fritid och familj.

    ANSÖKAN

    Elis Textil Service samarbetar med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag via vårt webbformulär då ansökningar behandlas löpande (inga ansökningar via mejl). Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Elis