Vi söker nu IT-rekryterare och researcher till Wise IT Inhouse – där du får möjligheten att sitta internt hos olika företag och stötta HR/chefer med rekrytering!

DIN VARDAG

Inledningsvis kommer du att få en grundlig introduktion kring våra metoder och processer, för att senare ha en betydande roll på plats ute hos våra kunder där du som specialist stöttar HR/chefer och är delaktig i rekryteringsprocesser inom IT. Utöver det kommer du ansvara över alltifrån kravprofilsutformning, search, djupintervjuer, test till referenstagning. Förutom det så kommer du ha chansen att bygga och påverka hur kunderna arbetar och ser på IT rekrytering. Ett naturligt inslag är att agera rådgivande gentemot interna beställare och säkerställa progress i de pågående rekryteringarna.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av IT-rekrytering, antingen som konsult eller inhouse på ett bolag – därmed har du drivit delar av eller fullständiga rekryteringsprocesser, från utformande av kravprofil, uppsökande rekrytering, intervjuer till referenstagning.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person som är van att ta ansvar och gillar att driva dina uppgifter. Vidare trivs du med att inta en rådgivande roll och motiveras av att skapa synliga resultat! Då du agerar konsult ser vi även att du är en nyfiken och relationsskapande person som är kommunikativ, i såväl tal som skrift.

Är du nyfiken på att höra mer om oss och hur vi arbetar är du varmt välkommen att höra av dig till Johan Karlsson, johan.karlsson@wiseit.se

PASSAR VI DIG?

Gemensamt för oss som arbetar här är vårt driv, engagemang och stora intresse för såväl kund som konsult och kandidat. Vi samarbetar och tar ansvar för våra uppdrag men också för våra kunder och kandidater så att de kan nå nya höjder. Vi vill utmana och bli utmanade men ser alltid till att leverera högsta kvalitet till våra kunder. Då bolaget ingår i Wise Group som är en väletablerad koncern inom rekrytering och HR, får du även tillgång till ett omfattande och relevant kontaktnät av såväl kunder som kandidater genom våra systerbolag – såsom K2 Search, Wise Professionals, SalesOnly och Wise Consulting.