En teknisk projektledare som kan driva förändringar hos Skandias Digitala arbetsplats, jaha är det du? Ja men sök då in direkt!

VAD SÖKER VI 

Vi söker en teknisk projektledare som ska driva förändringar inom Skandias Digitala arbetsplats. Skandia har sedan 2020 outsourcat leveransen av Digital arbetsplats. Inom området finns en framtagen roadmap som innebär att man kommer driva mycket förändringsarbete både internt och mot extern leverantör. Du förväntas att ha en djup och bred kunskap inom hela Digitala arbetsplatsområdet. Det är en operativ roll där du har ambition och drivkraft att driva uppdrag från idé till genomförande.

DIN VARDAG

Som teknisk projektledare inom Digitala arbetsplatsen kommer du driva uppdrag och mindre projekt inom Skandias Digitala arbetsplats. Ansvaret innefattar att koordinera uppdrag/mindre projekt internt samt kravställa mot externa leverantörer som finns inom området. Du samverkar dels med IT arbetsplatstekniker, tekniker för avgränsande områden samt med vår verksamhet i tillämpningsfrågor. Du kan kommunicera både högt och lågt med styrgrupp, tekniker, ServiceDesk samt andra viktiga intressenter. I och med att Skandia genomgår en förändringsresa är det viktigt att både erfarenhet av den mer traditionella IT Arbetsplatsinfrastrukturen samt även de molnbaserade lösningarna.

  VEM ÄR DU?

  För att lyckas som måste du vara en driven person med stor lyhördhet. Du bör vara van att navigera i olika forum med olika typer av intressenter. Prestigelöshet är en av de egenskaper som skapar förutsättningar att lyckas. Du behöver vara van att stå upp för dina lösningar och kunna förankra dina idéer i organisationen. Du behöver kunna omformulera det komplexa till något mer enkelt för att alla ska förstå. Du behöver dessutom ha förmågan att se helheten, samt bedöma och ta fram planer och beslutsunderlag för hur vi iterativt tar oss vidare och når slutmålet. Förändringar och möjligheter är en drivkraft hos dig. Dessutom bör du ha ett brinnande intresse för att dela med dig av dina erfarenheter. Stötta och hjälpa människor är ett naturligt inslag i din vardag.

  Din erfarenhet: 

  • Teknisk erfarenhet av M365
  • Teknisk erfarenhet av Windows klient hantering inom Digital Arbetsplats (SCCM/Intune)
  • Kännedom om Citrix

  Utöver det är det meriterande om du har: 

  • Erfarenhet av koordinering av uppdrag/mindre projekt inom Digital arbetsplats 
  • Erfarenhet av att kravställa mot extern leverantör

  Personliga egenskaper

  • Strukturerad
  • Driven
  • Kommunikativ
  • Självgående

  Passar vi dig?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.