Har du erfarenhet av att ha en ledande roll i en organisation och även vill ta dig an en roll som Tech lead? Då kan du vara vår nya kollega!

DIN VARDAG

I din roll hos oss på Panagora levererar, underhåller och vidareutvecklar du kvalitativa och inspirerande e-handelslösningar för nya och befintliga kunder på plattformen Shopify primärt för snabbt växande nordiska och globala kunder. Du arbetar dagligen i ett multidisciplinärt kundteam med stort ansvar.

Som Tech lead för vår produkt ”Panagora starter-theme” optimerar du den ur ett sitespeed, SEO, accessibility och best practise perspektiv samt vidareutvecklar vårt komponentbibliotek. Utöver det agerar du tekniskt bollplank till övriga utvecklare på avdelningen och säkerställer strukturerad kodbas, hanterar pull requests samt kunskapssprider. Du onboardar också nya tekniker och ramverk.

  VEM ÄR DU?

  För att lyckas i rollen tror vi att du:

  * Har minst 4 års erfarenhet av att jobba med frontend och utveckla i JavaScript

  * Erfarenhet av att jobba med frontendutveckling som konsult eller på webb-byrå med vana att arbeta i projektform.

  * E-Commerce erfarenhet av att jobba med Shopify som plattform

  * Tekniskt kunnande inom HTML, CSS, JavaScript samt React

  Du älskar att jobba pixel-Perfect, göra snygga animationer, jobba med responsivitet, designsystem, skalbara komponenter/ modulärt Erfarenhet av ett specifikt ramverk – react, vue, angular eller liknande Erfarenhet av UX/UI, konvertering, sitespeed optimering UI implementation och är flytande i svenska och engelska – såväl tal som skrift.

  PASSAR VI DIG?

   

  Vi är en pålitlig och strategisk partner med 20 års erfarenhet av e-handel som alltid försöker lyfta det unika i varje varumärke och få våra kunder att bli kategorivinnare. Vi erbjuder dig en snabb uppskalningsarbetsmiljö i en internationell organisation, med ett flexibelt arbetssätt där dina idéer är viktiga. Vi är ett företag som investerar i sina anställdas hälsa och personliga tillväxt. Här sitter du på ett mycket kreativt och inspirerande kontor mitt i centrala Stockholm.

  Självklart har vi förmåner såsom pension, friskvårdsbidrag och 6 veckors betald semester.

  ANSÖKAN

  Panagora arbetar tillsammans med Wise IT i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Lindborg vid frågor. Ansök redan idag då vi behandlar inkommande ansökningar löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittats.

  (Inga ansökningar via mejl).