Är du strukturerad, brinner för automation och infrastruktur? Då är det dig vi letar efter! Just nu söker vi efter en DevOps engineer till vår kund i centrala Göteborg.

Uppdragsbeskrivning

Du kommer att få vara med att bygga och sätta upp utvecklingsverktyg och infrastruktur på ett automatiserat och strukturerat sätt. Även arbeta med att automatisera och förbättra utvecklings- och releaseprocesser samt arbeta med att hjälpa våra olika team med processer kring DevOps.

Du kommer bli en viktig spelare då du samarbetar med kollegor från olika avdelningar inom företaget för att säkerställa att utvecklingen följer etablerade processer och ”best practice”.

Samarbetet med andra kollegor kommer även innebära att du förstår behoven som är relaterade till utvecklingsprocessen och kan förmedla tips till våra utvecklare. En del av arbetet är att testa och undersöka delmängd av kod som skrivits av andra och kvalitetssäkra den innan driftsättning.

En annan viktig arbetsuppgift är att säkerställa att systemen är säkra mot cybersäkerhetshot och att företagets system uppfyller regulatoriska krav och standarder.

Som DevOps engineer ingår du i ett centralt team som tillhandahåller och förvaltar centrala tjänster och som stöttar andra team med säkerhet och infrastruktur i Azure.

Kompetenskrav:

 

För att trivas och lyckas i rollen önskar vi en god samarbetsförmåga då det förekommer mycket samarbeta med kunniga utvecklare.

Utöver det ser vi gärna att du som kandidat har: 

  • Några års erfarenhet av DevOps
  • Erfarenhet av infrastruktur som kod, gärna Terraform
  • Programmerings och/eller skriptkunskaper
  • Erfarenhet av AKS eller annan Kubernetes
  • Förmåga att felsöka och hitta lösningar på problem

Plats: Göteborg

Omfattning: 100%

Språk: Svenska


PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Johan Karlsson (Johan.karlsson@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Vi arbetar enligt löpande urval, skicka in din ansökan redan nu.