Tech är ett av de mest utvecklade och spännande områdena man kan rekrytera inom idag. Wise IT jobbar hårt för att ligga i framkant och söker nu rekryterare som vill vara med på denna resa!

DIN VARDAG

Inledningsvis kommer du att få en grundlig introduktion kring våra metoder och processer, för att senare ha en betydande roll på plats ute hos våra kunder där du som specialist stöttar HR/chefer och ha ansvaret vid deras rekryteringsprocesser inom IT. Utöver det kommer du ansvara över alltifrån kravprofilsutformning, search, djupintervjuer, test till referenstagning. Förutom det så kommer du ha chansen att bygga och påverka hur kunderna arbetar och ser på IT rekrytering. Detta då kundernas behov av vad dem vill utveckla inom området varierar. Ett naturligt inslag är att agera rådgivande gentemot interna beställare och säkerställa progress i de pågående rekryteringarna.

  VEM ÄR DU?

  Du har minst ett års erfarenhet inom rekrytering, antingen som konsult eller inhouse på ett bolag – därmed har du drivit fullständiga rekryteringsprocesser, från utformande av kravprofil, uppsökande rekrytering till referenstagning. Därtill ser vi att du har erfarenhet av rekryteringar inom IT, det behöver emellertid inte varit ditt fokus.

  För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person som är van att ta ansvar och gillar att driva dina uppgifter. Vidare trivs du med att inta en rådgivande roll och motiveras av att skapa synliga resultat! Då du agerar konsult ser vi även att du är en nyfiken och relationsskapande person som är kommunikativ, i såväl tal som skrift.

  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.