Jobbar du med ERP- system idag och längtar efter att få komma till en dynamisk och internationell arbetsmiljö? Besitter du en god analytisk förmåga, tycker om att bygga relationer och har ett driv att få kontinuerligt få utvecklas professionellt? Då skall du ansöka till rollen IFS-specialist på Eltel Networks!

DIN VARDAG

Som IFS-specialist på Eltel Networks kommer du tillhöra ett internationellt team på 13 personer över Norden, Tyskland och Polen. Alla i teamet är jobbar med ERP-verktyget IFS, men har olika inriktningar beroende på kompetens. Vissa av teammedlemmarna fokuserar mer på utveckling av ERP:et medan andra är mer i kontakt med verksamheten. Rollen är flexibel och du kommer tillsammans med din närmsta chef se vart ditt fokus kommer landa bäst.

Som IFS-specialist kommer du supportera slutanvändarna av systemet, alltså verksamheten. Ärenden kommer in löpande under en arbetsdag, men teamet jobbar proaktivt för att förhindra incidenter och försäkra om att produktionen går så smidigt som möjligt. Exempel på saker du kommer att få göra som IFS-Specialist:

  • Definiera och prioritera ändrade krav, se över alternativa som finns, ge rekommendationer och estimera lösningar.
  • Sätt rätt förväntningar mot slutanvändarna utifrån processer och system som finns
  • Leda implementation av nya funktioner – bygg, testa, deploya samt dokumentera
  • Utbilda användare ute i organsatinen kring nya funktioner och förändringar
  • Hantera incidenter samt förfrågningar inlagda i systemet av slutanvändarna
  • Proaktivt arbete med övervakning för att förhindra eventuella problem

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som IFS-specialist tror vi att du har några års erfarenhet av applikations support och ERP relaterade projekt. Vi ser gärna att du har hands-on erfarenhet av IFS, men andra ERP är också intressant. Du talar och skriver svenska/engelska flytande.

Vi blir extra intresserad om du har arbetat med SQL, ITIL4 principer, ITSM verktyg och Kanban metodik. Vidare tror vi att du är en person som är serviceminded, du får energi av att hjälpa andra och du delar mer än gärna med dig av din kunskap – både inom IT och verksamheten. Detta går hand i hand med att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att bygga relationer. Sist men inte minst tror vi att du är en driven och hungrig person som vill lära sig mer och utvecklas professionellt. 

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Gustaf Linder, gustaf.linder@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
 

PASSAR VI DIG?

Eltel is a leading Northern European provider of technical services for critical infrastructure networks – Infranet – in the segments of Power, Communication and Other, with operations throughout the Nordics, Poland and Germany. Eltel provides a broad, integrated range of services from maintenance and upgrade services to project deliveries. This includes design, planning, building, installing and securing the operation of power and communication networks for a more sustainable and connected world today and for future generations.