Är du en lösningsorienterad, kommunikativ och pedagogisk person med ett stort teknikintresse och erfarenhet av IT-support? Känner du dig träffad? Ta chansen och sök tjänsten som 2nd line tekniker!

DIN VARDAG

Som 2nd line tekniker kommer du att vara en av nyckelpersonerna för att se till att IT:n fungerar och rullar på hos företaget. Du kommer framför allt att jobba med mer avancerade ärenden och jobba mer back office. Det kan även komma utvecklingsmöjligheter där du får stötta kollegor i deras arbeten samt hantera ärenden av 3rd line-karaktär. 

Din vardag innebär tyngre ärenden där du felsöker mer djupgående och nyttjar din IT-kompetens till fullo. Du hanterar incidenter och problem som eskalerats från 1st line och du är inte rädd för de lite mer avancerade problem som dyker upp. Som 2:nd line supporttekniker driver du supportärenden på bred, generell nivå – allt från hård -och mjukvarusupport, klientsupport och applikationssupport till felsökning av Windows servrar.  

 

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du en bred och mångårig erfarenhet från support och av Windowsmiljö, Microsoft 365 och Active Directory. Vi ser att du är kommunikativ, samarbetsvillig, pedagogisk och är en lagspelare. Du är engagerad och brinner för IT och motiveras av att göra skillnad för användarna. Med ditt driv tar du naturligt egna initiativ för att hitta nya lösningar och metoder på problem. Vi ser även att du kan kommunicera obehindrat på såväl svenska, i både tal och skrift.

Kompetensområden vi gärna ser att du har:

  • Windows
  • Microsoft 365
  • Active Directory
  • Felsökning av hård- och mjukvara
  • Övervakning och felsökning av nätverk och skrivare

PASSAR VI DIG?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennifer Hult på mobilnummer 076-068 55 30.