Är du en .Net utvecklare som, precis som vi, tycker att häftiga uppdrag är en självklarhet i arbetslivet? Skulle du vilja teama upp med oss och hitta dina individuella utvecklingsmöjligheter?

VEM ÄR DU?

Som konsult hos Wise IT tänker vi att du motiveras av spännande uppdrag och intressanta uppdragsgivare. För att ge dig de bästa förutsättningarna från start ser vi gärna att du är väldigt trygg med:

  • C#/.Net Framework/Core
  • SQL
  • Entity Framework
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Kanske har du även lite koll på:

  • Azure DevOps (CI/CD)
  • Micro services architecture, Docker, OpenShift
  • React/Javascript/Typescript

Att ha en högskoleutbildning är meriterande men inget krav.

PASSAR VI DIG?

På Wise IT är vi ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på förmågor som i rätt situation kan göra stordåd. Vi garanterar utvecklingsmöjligheter, häftiga uppdrag, certifieringar, ett fritt klimat och en styrande roll där du har möjlighet att skapa din egen framtid.

Som konsult hos oss blir du en del av en gemenskap som bryr sig på riktig och värnar om att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt att nå dit du vill. Våra konsultchefer har stenkoll på vilka karriärvägar som finns för dig att ta och hjälper dig vidare mot din nästa utmaning. Kort och gott – vi vill vara din karriärpartner.

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN 

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Hanna Levin på hanna.levin@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan de sker enbart via den här annonsen. 

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!