Gillar du att lösa IT-relaterade problem och hjälpa människor till en enklare och bättre arbetsvardag? Ansök redan idag!

DIN VARDAG

Som IT-supporttekniker jobbar du med varierande problemlösning inom IT. Du hanterar olika ärenden som kommer in över telefon och ärendehanteringssystem. Du får en insyn i olika IT-miljöer och tillsammans med dina kollegor får du hitta lösningar på problem. Du kommer ingå i ett team som idag består av ca 10 tekniker som tillsammans supporterar över 100 olika anläggningar.

  VEM ÄR DU?

  Har du jobbat något år i en liknande roll och är redo för nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av service/kundservice samt ett intresse för IT? Då kan detta vara en roll för dig. Vi söker en serviceinriktad, noggrann och social person med en god förmåga att organisera och prioritera. Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Om du dessutom pratar ett tredje språk såsom norska, danska, tyska eller holländska så är detta ett plus! 

  Krav: 

  • Gymnasial utbildning 
  • Alternativt 1–2 års erfarenhet av en liknande roll  


  Det är meriterande om du har erfarenhet av: 

  • Support av Windows operativsystem med standardapplikationer och programvaror 
  • Att administrera nya användare och andra kontoförändringar i Active Directory 
  • Ärendehanteringssystem

  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida

  Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Adam Vestlund via Adam.Vestlund@wiseit.se eller telefon 0760065047