Vi söker nu en erfaren systemutvecklare/javautvecklare!

Avdelningen inom sektionen Digital Kundupplevelse och Data består idag av ett 20-tal personer som jobbar inom ett agilt releasetåg (Informationshanteringståget) där ett av teamen idag ansvarar för bland annat en arkiveringslösning. Denna arkiveringslösning ligger utanför teamets ordinarie kompetensområde. Vår ambition är därför att outsourca underhåll och fortsatt utveckling av detta e-arkiveringssystem som används för arkivering av nedstängda system (i dagsläget ca 30 system med 18TB data). Initialt är uppdraget att livscykelhantera de ingående komponenterna såsom uppgradering av 3PP som t ex Spring Boot, Log4j etc. 

Utöver detta så finns det åtminstone ett system som ska arkiveras i närtid. Efter detta kommer arbetsbelastningen vara väldigt varierande beroende på om något ytterligare system ska arkiveras, GDPR-gallring och vanligt löpande underhåll. Infrastrukturen driftas idag av en underleverantör som man behöver ha kontakt med.

Systemet består idag av ett Hadoopkluster, en indexeringsmotor baserat på Apache Spark och Solr. Frontend byggt på Angular. Backend är skriven i Scala och Java.

Kompetenskrav:

  • Minst fem års erfarenhet av Javautveckling
  • Erfarenhet av Angular
  • Förståelse för Scalakod och Apache Spark eller förmåga att lära sig inom ett par veckor

Meriterande:

  • Erfarenhet av Hadoop
  • Erfarenhet av Spring Boot, Log4j och andra Javabibliotek


 Uppdragsperiod: 2022-05-16 – 2022-12-31

Möjlighet till förlängning: JA

Plats: Stockholm

Omfattning: 100%

Språk: Svenska

 

Vänligen ansök direkt via vårt system med:

– Ditt uppdaterade CV

– Timpris (inkl. omkostnader)

– Tillgänglighetsdatum

– En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.