Vill du tillsammans med ett team vara med och utveckla en ny IoT-lösning? Till vår kund söker vi nu en Senior Native app-utvecklare.

 

DIN VARDAG

Du tillsammans med ett kärnteam kommer ingå i ett nystartat IoT-bolag – tillhörande ett större försäkringsbolag som utvecklar lösningar till hemmet för att smarta hem, säkra och förebygga skador.

Det är en unik och fantastisk möjlighet att vara med från början i utvecklingen av en ny och innovativ IoT-lösning som kan få stor genomslagskraft på den svenska marknaden. Du kommer få arbeta med några av de mest moderna och bästa komponenterna som finns i kombination med att det ska vara stabilt, säkert, etablerat och passa bolagets ändamål.

Till en början kommer arbetet att bedrivas i en kombination av distansarbete och på plats på kontoret i Stockholm. Vartefter företaget utvecklas finns det möjlighet att de flyttas till andra lokaler och därmed blir det mer frekvent på plats.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten

Arbete i ett utvecklingsteam och

  • Utveckla IOS, Android och Web applikation för IoT-lösningen
  • Bidra till och komma med idéer kring lösningar, arkitektur och funktioner
  • Samarbeta med säkerhetsspecialist och DevOps
  • Samarbete med UX-designers och Visual designers
  • Dokumentation av det som görs

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet av frontend-utveckling med React Native, det är också meriterande om du även har erfarenhet av react-native-web. Vi ser gärna att du är initiativrik, lösningsorienterad, har en analytisk förmåga med ett entreprenöriellt förhållningssätt. Vi tror du är bekväm med att arbeta självständigt men att du även fungerar i tvärfunktionella team med många olika kompetenser. Du har sedan tidigare arbetat med automatiserade tester och kvaliteten i den kod som levereras. Engelska och svenska behärskar du med god förmåga i både tal och skrift.

Vi önskar att du har:

Ett par års erfarenhet av frontend-utveckling med

  • Reactive Native, React, React hooks, Redux
  • Typescript, Javascript, JSON, Node.js, CSS, HTML, Rest API

Meriterende erfarenheter:

  • React-native-web
  • Native utveckling av IOS eller Android
  • Kombination av native komponenter tillsammans med React Native

WISE IT

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag.

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på Evelina.andersson@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!