Har du några års erfarenhet av en ledande roll på en IT-avdelning? BrandFactory erbjuder en stimulerande arbetsplats med en unik bredd och kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Din roll som IT-chef kommer präglas av roliga projekt, ett positivt arbetsklimat och möjlighet att vara med och påverka. Missa inte chansen – ansök redan idag!

DIN VARDAG

BrandFactory är mitt i en spännande resa att förnya, förbättra och säkra upp IT-miljön med nya lösningar med fokus på säkerhet. I rollen som IT-chef kommer du vara en nyckelspelare på den resan och arbeta med att stödja affärens utveckling med stöd av IT samt strategiskt stödja affärsledning i IT-relaterade frågor. Du kommer du leda och coacha IT-avdelningen samt ha budget- och personalansvar för 5 direktrapporterande medarbetare samt rapportera direkt till BrandFactorys VD.

Vidare kommer du att:

  • Utveckla och driva processer som syftar till att säkerställa effektivitet, kvalitet och kostnads optimering.
  • Ansvara för drift, förvaltning och utveckling BrandFactorys IT-miljö/-tjänster.
  • Ansvara för IT-leveransen.
  • Ansvara för styrning och uppföljning av leverantörer inom ansvarsområdet.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet från en ledande roll med liknande arbetsuppgifter som gett kunskap av att leda förändringsarbete i en medelstor organisation. Du har varit involverad i utvecklingsprojekt med IT som viktig del av affärs- och processutveckling. Du har god samarbetsförmåga och ett starkt affärsdriv med fokus på nya möjlighet och förbättringar.

Krav:

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfrenhet från ledande position.
  • Övergripande kunskap av IT-arkitektur.
  • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.

PASSAR VI DIG?

BrandFactory är Nordens ledande varumärkespartner inom visuell kommunikation. Under vårt tak hittar du ett brett produkt- och tjänsteutbud som spänner över både digital och tryckt media. Bland annat erbjuder vi förutom trycktjänster, Digital Signage, skyltlösningar, systemstöd, profilshop, webbtjänster samt lager- och logistiktjänster.

Vår drivkraft ligger i att ständigt utvecklas på ett hållbart sätt och att arbeta för en minskad klimatpåverkan.

Våra kunder är kommersiella företag, organisationer och offentlig sektor inom alla branscher. Produktion sker i störst utsträckning i BrandFactorys egna anläggningar i Sverige. Försäljning sker från våra kontor i Sverige och Norge.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anja Widell, anja.widell@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!