Har du arbetat i butik med kassa- och kundhantering men gillar IT mer egentligen? Då kan det här vara din chans att få in en fot i IT-branschen!

Det här uppdraget är verkligen perfekt för dig som brinner för IT och vill komma in i branschen. Här kan du med din butikserfarenhet kliva in och lära dig grunderna inom IT-support och starta resan inom ditt drömjobb! 

DIN VARDAG

När du kommer in genom dörrarna till kontoret på Axfood möts du av en energifylld atmosfär, där trevligt bemötande och hjälpsamhet är en självklarhet. Axfood har gott ledarskap som ger utrymme för en öppen företagskultur där alla är välkomna.

Som supporttekniker till Axfood kommer du att tillhöra ett mindre team och erbjudas en gedigen introduktion för att skapa en förståelse kring arbetssätt och system. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av att hantera IT-relaterade frågor som inkommer från Axfoods butiker runt om i hela Sverige. Du kommer att ta emot ärenden och utföra 1st line support via telefon, IT-portal och mejl i frågor som till exempel rör Office 365 och Windows 10. Du administrerar beställningar samt agerar filter gentemot andra avdelningar som du arbetar tätt tillsammans med för vidare felsökning.

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig som har arbetat inom livsmedelsbranschen men som nu vill ta första klivet in i IT-världen! Du tycker om att prata med nya människor och är kommunikativ, du vågar fråga och anpassar din kommunikation efter mottagaren. Därtill är du noga med detaljer och har förmågan att samarbeta tillsammans med andra. Du hanterar pressade situationer på ett lugnt sätt och har en utpräglad känsla för kvalitet och service.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se)eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!