Vill du vara med och bidra till en mer klimateffektiv transportsektor i Sverige och samtidigt arbeta på ett samhällsbärande företag som Javautvecklare? Vill du dessutom arbeta i en experimentell och innovativ miljö där du som utvecklare kommer kunna vara med att påverka i stor utsträckning? Då är Unifaun för dig! Vi genomför regelbundet kompetensforum, egna-projekt-dagar, Hackathons och andra återkommande gruppaktiviteter tillsammans i en trivsam och utvecklaranpassad företagskultur.

Varannan lastbil, eller nästan en miljon paket per dag, passerar via Unifauns system. Ta chansen att bli en del av oss på Unifaun som just nu söker backendutvecklare till våra fina kontor precis vid Tegnerlunden. Här hos oss på Unifaun är du en viktig del i ett företag som bokstavligt talat får Sverige att snurra. Paketen i nästa lastbil du ser har troligtvis passerat vår plattform, fraktetiketten är märkt med vårt namn, och vindkraftverken snurrar vidare med hjälp av reservdelar snabbt distribuerade via kunder till oss. Unifaun har över 20 års erfarenhet av att leverera innovativa och högkvalitativa molnbaserade transportsystem. Lösningarna används i över 76 länder och varje dag skickas bortåt en miljon paket av ungefär 100 000 olika företag genom våra system.

Din vardag

Du kommer utveckla avancerade tjänster som löser morgondagens transportbehov, mer konkret innebär detta att driva på och ta ansvar för backendutveckling i Java, arkitektur kopplad till denna samt värna om enkel och läsbar kod och även utveckla teknikstacken. Du kommer arbeta tätt ihop med andra roller inom Unifaun med syfte att leverera snygga och genomtänkta användarupplevelser på ett effektivt sätt. Du kommer således vara en värderad medlem i något av våra krossfunktionella utvecklingssteam. Vidare kommer du vara del av vår kontinuerliga strävan att arbeta med den senaste tekniken samt en del i vårt arbete att hålla hög innovativ höjd.

Vem är du?

Du gillar teamwork och vet att problem och utmaningar hanteras mest effektivt av väl fungerande team, det blir ju så mycket roligare då! Som person värderar du vidare struktur, gillar när saker händer och är detaljfokuserad. Du delar vår kärlek för ny teknik och kod, smarta lösningar och goda användarupplevelser. Att testa, felsöka och lösa problem är för dig en självklarhet. Java och backend är något du gillar och du har säkerligen kommit i kontakt med tekniker såsom Spring, Spring Boot, JPA, Hibernate, Swagger, Maven, och/eller andra liknande ramverk/verktyg.
Har du arbetat med mikrotjänster, CI och Docker är det ett plus och du anser att tydlig, robust och skalbar kod är bra. Om du arbetat med någon form av frontend-verktyg är det så klart också en bonus.

Arbetsplatsen

Vi välkomnar mångfald och kritiskt tänkande. Vi uppmuntrar till experimenterande med nya verktyg och arbetssätt. Vi vågar göra fel och misstag, men vi lär oss av det. Detta är något vi tror föder innovation i vårt dagliga arbete och möjligheten att ligga steget före våra konkurrenter. För oss är transparens, kunskapsutbyte och lärande en del av processen. Du kommer att arbeta i snygga, nyrenoverade lokaler på Tegnérgatan, mitt i stan, med ett stort utbud av bra restauranger, affärer mm runt knuten.

Kontaktperson

I den här rekrytering samarbetar vi med Dev Search. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ahmad Jabri på 073-52 165 46 eller Ahmad.jabri@devsearch.se

Unifaun har över 20 års erfarenhet av att leverera innovativa och högkvalitativa molnbaserade Transport Management System. Lösningarna används i över 76 länder och varje dag skickas över 800 000 försändelser av 100 000 olika företag genom våra system. Unifaun har 170 anställda i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Polen.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Friskvård
  • Ny teknik
  • Tjänstepension

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV