Trivs du med att ansvara för den dagliga driften och säkerställa och vidareutveckla infrastruktur? Trivs du med att arbeta inom informationssäkerhet och IT säkerhet? Då är detta rätt tjänst för dig!

DIN VARDAG

I rollen som IT-specialist kommer en stor del av arbetet att innebära arbete med modern infrastruktur i Azure. Du kommer att projektleda övergången från OnPrem till Azure (hybrid) och ansvara för att implementeringen sker i rätt ordning och på rätt sätt. Du kommer att ansvara för drift och vidareutveckling av infrastruktur och IT-tjänster. Du säkerställer att daglig drift, support och övervakning av Sileos infrastruktur samt vissa applikationer och backups underhålls och utvecklas. Du förstår strukturen, djupdyker i specifika frågor och kan kravställa. Du ansvarar för informationssäkerheten och utvecklar och utbildar också inom verksamheten.

Du håller dig uppdaterad på den senaste tekniken och ansvarar för att arbetet inom informationssäkerhet och IT säkerhet utförs i enlighet med gällande lagar, förordningar, regler föreskrifter och interna regelverk.

VEM ÄR DU?

Du är en person som trivs med att jobba med infrastruktur och informationssäkerhet. Du känner dig väl hemmastadd i:

* Azure, Active Directory och Virtual Desktop. 

* Windows server, brandväggar och office 365.

* Du får gärna ha vana av Linux, SQL server och ITIL.

* Du har arbetat med informationssäkerhet.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga inom IT, både lokalt och inom koncernen, och med övrig avdelningar och kan jobba både i team och självständigt. Du trivs med att jobba agilt med en touch av vattenfall. Du har god engelska i tal och skrift.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Drammica på mobilnummer 0735- 21 65 06.

Om oss på Sileo Kapital

Sileo Kapital grundades 2012 och är börsnoterat på norska börsen via koncernen B2 Holding ASA. Sileo Kapital skapar lösningar anpassade efter kunden och guidar genom ekonomiska och juridiska regler. Sileo Kapital är idag verksamt i över 22 europeiska länder och har över 2400 anställda.

Mer information finner du här: Sileo Kapital