Letar du efter en spännande karriär där du kan hjälpa företag att använda ny teknik och smarta lösningar för att maximera sin verksamhet? Är du en teknisk person som trivs med att arbeta i kundnära miljöer och hantera en variation av uppgifter? Då är det här tjänsten för dig! LTC Services AB söker en Infrastrukturtekniker som vill arbeta med den senaste tekniken i ett härligt team.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Infrastrukturtekniker på LTC Services AB kommer du främst att arbeta inom infrastruktur och säkerhet. Tillsammans med andra tekniska experter arbetar du proaktivt med att utveckla och effektivisera kundernas IT-miljöer samt lösa problem och felsökning. Ditt arbete kommer att involvera planerade uppgifter, akuta ad-hoc-ärenden och servicebesök hos kunder. Du kommer att utgå från LTCs kontor på Tegnérgatan 34, men arbeta nära kunderna.

 

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

 • Fungera som Trusted Advisor mot kunder och internt för juniora tekniker
 • Hjälpa LTCs kunder med supporterärenden, inklusive felsökning och åtgärd
 • Ansvara för drift och support på utpekade kunder tillsammans med ett team av tekniker
 • Hantera IT-verktyg, systemåtkomst och andra IT-relaterade ärenden för kunder
 • Ansvara för uppdrag och projekt som syftar till att ta över en kund från en konkurrent, inklusive att flytta applikationer till LTCs driftmiljö
 • Arbeta med lösningarkitektur, konfiguration och installationsarbete för projekt som syftar till att förbättra IT-infrastruktur och säkerhet

 

OM DIG

För att blomstra och trivas i din roll som Senior Infrastrukturtekniker på LTC Services AB, tror vi att du är en handlingskraftig lösningssökare som motiveras av egna idéer. Du är ansvarsfull och detaljorienterad och kan jobba självständigt eller i grupp. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö med högt tempo och hög grad av flexibilitet, och har lätt för att anpassa dig till ny teknik. Som individ är du uttrycksfull, nyfiken och tar egna initiativ. Du är företagets ansikte utåt och agerar professionellt i alla sammanhang. Dessutom ser vi att du kan kommunicera om tekniska frågor på ett sätt som inspirerar förtroende och förståelse på alla nivåer.

 

DIN PROFIL

Vi söker en teknisk generalist med bred förståelse för företags-IT, speciellt inom Microsofts tjänsteportfölj. Du har erfarenhet av både servermiljöer och molntjänster, nätverk och IT-säkerhet. Du har tidigare arbetat nära slutanvändare, kanske inom IT-support eller som tekniker. Som person är du ansvarstagande och strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet. Du känner dig bekväm med att arbeta i olika kunders IT-miljöer.

VI SÖKER DIG SOM HAR:

 • Erfarenhet av att designa, konfigurera och installera nätverk och brandväggar
 • Erfarenhet av att designa, konfigurera, installera och migrera applikationer från en servermiljö till driftmiljö
 • God insikt i nätverksfrågor, inklusive switchar, Wi-Fi och brandväggar
 • Flerårig erfarenhet av att konfigurera säkerhetsfunktioner i Office 365 och liknande tjänster

DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

 • Erfarenhet av att arbeta med applikationsdrift i virtuella miljöer
 • Erfarenhet av att konfigurera AD-Connect, Conditional Access, MFA eller liknande tjänster

Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

 

PASSAR VI DIG?

LTC är ett Stockholmsbaserat IT-företag. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för IT-funktionen. Det omfattar dels ett ansvar för den verksamhetskritiska IT-infrastrukturen hos våra kunder. Det vill säga drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. Det omfattar också support till våra kunders medarbetare på dag-, kvälls- och helgtid.

 

 

Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jesper Nyström, 076 199 33 72. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!