Är din specialitet M3 och ERP? Då kanske det är du som är Skånemejeriers nästa M3 Application Specialist. Vill du bli en del av ett team med en härlig laganda och ett företag som fokuserar på hållbarhet för såväl dig som produkterna du jobbar med? Ta möjligheten att bli en del av ett lokalt men samtidigt globalt företag med fantastiska produkter som vi är mycket stolta över. Vill du vara en del av Skånemejeriers resa? Fortsätt gärna läsa och sök nedan!

DIN VARDAG

Som M3 Application Specialist blir du en viktig del av det nordiska Shared Service IT-teamet och M3 Applikationsteamet. Du kommer att vara en stor och viktig del av vårt planerade projekt med M3 uppdatering som kommer att pågå under de närmsta åren. Du kommer också att hantera daglig support kopplat till vårt ERP och lösa utmaningar samt bidra med förslag och lösningar för ännu bättre möjligheter med vårt ERP. I rollen kommer du att ha mycket kontakt med verksamheten och ha många spännande bollar i luften. Du kommer helt enkelt att vara specialisten att vända sig till vid frågor gällande M3 och ERP. Samtidigt ingår du i en grupp som arbetar tätt ihop, kompletterar varandra och gillar att hjälpas åt.

Vi vill erbjuda dig möjligheten till både personlig utveckling och att växa inom ett bolag som lägger stort fokus på sin digitaliseringsresa och prioritering av våra IT-funktioner och deras utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tänker oss att du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tätt ihop med ditt team. Helt enkelt en prestigelös person som engageras av en öppen atmosfär och hjälpsam kultur. Självklart ser vi att du är en kulturbärare som trivs med att agera utefter våra värden – engagemang, ambition och enkelhet.

Vi ser gärna att:

  • Du har ett stort intresse för M3 och med största fördel dokumenterad erfarenhet       av arbete med M3
  • Relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet
  • Erfarenhet av projektarbete inom ERP
  • Du talar både svenska och engelska obehindrat

Kanske har du även koll på

  • Windows Server, SQL
  • Databashantering
  • Olika projektmetodiker

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se (OBS! GDPR förhindrar oss att ta emot ansökningar via mail)

PASSAR VI DIG?

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i Södra Sverige, en utmanare nationellt och en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Hos Skånemejerier får du tillgång till ett internationellt nätverk med 85 000 kollegor i nästan 100 Länder.

Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, både gällande produkter som är bra för både människa, djur och natur och genom att vara en hållbar arbetsplats. Vi drivs av ambition, engagemang och enkelhet och tillsammans arbetar vi mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester.