Tycker du om variation på arbetet och brinner för tekniken? Då borde du läsa vidare! Vår spännande kund erbjuder en både utmanande och varierande tjänst.

DIN VARDAG

I rollen som Onsitetekniker kommer du att ha varierande arbetsdagar där du får möjligheten att arbeta på flera platser, där du kommer att arbeta både i Stockholm och i Uppsala. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av användarsupport där du kommer att ta emot ärenden via ärendehanteringssystemet Remedy. Du kommer att arbeta med felsökning av hård-och mjukvara, installation, koppla accesspunkter och övervaka switchar. Du kommer också att hantera annan kringutrustning och hantera inkommande ärenden av olika slag.  

  VEM ÄR DU?

  För att lyckas i den här rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT, både att supportera remote och onsite. Som person är du kommunikativ, social, har hög arbetsmoral och är orädd för att testa nya saker eller ställas inför nya utmaningar. Vidare är du självgående och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och kan förmedla teknisk information på ett pedagogiskt sätt. Det är meriterande om du har ett fordonsintresse. Du kan också kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska, både i skrift och tal.

  För den här rollen ser vi att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet inom IT
  • Erfarenhet av felsökning av hård-och mjukvara
  • Erfarenhet av nätverk
  • Körkort B
   PASSAR VI DIG?

   Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

   Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

   ANSÖKAN

   Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Vendela Bennström (vendela.bennstrom@wiseit.se) eller Maria Legerius (maria.legerius@wiseit.se). Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.