Vill du driva spännande implementationsprojekt av SD Worx HR- och lönelösningar hos våra attraktiva kunder? Vi söker dig som vill spela en avgörande roll hos kund och utifrån ett rådgivande och proaktivt förhållningssätt driva projekt i mål. Missa inte denna möjlighet– ansök redan idag!

 

Din vardag:

Som IT-projektledare på SD Worx, tidigare Aditro, ansvarar du för att driva implementations- och uppgraderingsprojekt av våra moderna HR- och löneprodukter hos våra kunder. Exempel på några av våra kunder är SJ, Arla, KPMG och Spendrups. Du kommer att ingå i ett team av erfarna projektledare inom affärsområdet Customer Experience.

Du planerar och driver projektarbetet med stöd av digitala projektverktyg samt ansvarar för projektets resultat och framdrift. Du leder projekten med hög kvalitet utifrån uppsatta mål med hjälp av vattenfallsmodellen med agila inslag. En viktig del i din arbetsvardag är att leda och stötta din projektgrupp samt upprätthålla en nära dialog med kunderna.

Utöver projektledning kommer du även få vara med på vår resa att utveckla interna processer och arbetssätt för ökad effektivitet.

Vi erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch, inom ett internationellt bolag. Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö som präglas av professionalism med en sann vilja att samarbeta och leverera den bästa lösningen till våra kunder.

Du ges flexibilitet kring din arbetstid och arbetsplats och självklart får du förmåner som friskvårdsbidrag, lunchbidrag, möjlighet till löneväxling mm.

Vem är du?

  För att lyckas i rollen tror vi att du utmärker dig i din förmåga att skapa struktur i en miljö där händer mycket och är ett högt tempo. Du är kundorienterad och har en fallenhet för att agera både pådrivande och inlyssnande. Att analysera och förbättra arbetet och processer samt vara öppen för nya idéer är en del av din personlighet.
  Ditt ledarskap kännetecknas av att du är resultatorienterad, flexibel och har en förmåga att skapa engagemang och struktur som motiverar din projektgrupp. Du ser positivt på utmaningar och har lätt för att kommunicera och samarbeta.

  Krav:

  • God erfarenhet av rollen som projektledare i tekniska implementationsprojekt av stödsystem
  • Relevant examen inom ekonomi, HR, Lön eller IT
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

  Det är meriterade om du har erfarenhet av kundprojekt inom HR & Lön och har erfarenhet av att arbeta med olika projektstyrningsmodeller såsom både vattenfall och agila metoder. Har du dessutom projektledarcertifiering eller erfarenhet av förändringsledning och förbättringsarbete ser vi verkligen fram emot din ansökan.

  Passar vi för dig?

   

  SD Worx är en av de ledande leverantörerna av HR- och lönesystem samt löneoutsourcing i Norden. Genom att kombinera nästan 60 års erfarenhet med dagens mest avancerade mobilteknologi, förändrar SD Worx hur HR och lön fungerar.

  SD Worx, tidigare Aditro, med mer än 76 000 organisationer som litar på deras +75 år av erfarenhet. SD Worx erbjuder HR- och lönelösningar för 150 länder, beräknar löner för ungefär 5 miljoner anställda och rankas bland världens 5 största. De mer än 5 300 anställda på SD Worx finns i 16 länder; Belgien, Österrike, Estland, Finland, Tyskland, Irland, Luxembourg, Mauritius, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz, och England.

  Mer information på www.sdworx.com

  Kontaktperson

  I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sofia Gustafsson, sofia.gustafsson@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!