Om du är en stjärna på IT-support och söker efter nya karriärmöjligheter kan vi ha uppdraget för dig! Wise IT söker efter fler drivna medarbetare till vårt konsultteam inom IT-support. Är du en nyfiken person som vill fortsätta lära dig nya saker och bygga ditt CV? Vill du bli en del av vårt team där din individuella utveckling står i centrum? Perfekt, sök då redan idag!

Din vardag

Att vara konsult hos Wise IT innebär att du kommer vara en del av vårt härliga supportteam och vara placerad ute hos attraktiva kunder på längre uppdrag. Uppdragen kommer att anpassas efter din profil med utgångspunkt i var du befinner dig idag och vad du vill göra i ett nästa steg för att du ska utvecklas.

Du ges nya möjligheter att arbeta inom varierande IT-miljöer där du får en chans att utveckla din tekniska kompetens och bygga ditt CV. Din vardag kommer innefattas av att ge support på olika nivåer i främst Microsoftmiljö. Vanliga inslag i arbetet är bland annat Windows klienter, Active Directory, Microsoft Office inklusive Office 365 och Exchange.

Vem är du?

Konsultrollen passar dig som är nyfiken, prestigelös och tekniskt intresserad. Du är engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya tekniska kunskaper och erfarenheter. Din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i främst svenska men också gärna engelska. Vi tror även att du är noggrann och strukturerad för att du ska trivas i denna roll, då arbetet till stor del handlar om att dokumentera och registrera inkommande ärenden. Du gillar att jobba både självständigt och i team då ärendena ibland kräver samarbete kollegor emellan.

Ansökan

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Emma Schillerström (emma.schillerstrom@wiseit.se) eller Louice Rolf (louice.rolf@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV