RevolutionRace befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu en ny kollega för att utöka IT-teamet på totalt 8 personer. Brinner du för frontendutveckling och skapa snygg design på webben så är detta tjänsten för dig!

Din vardag:

RevolutionRace i Borås är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag och har sitt fokus på outdoorkläder och friluftsprodukter. I och med bolagets framgång så vill man utöka teamet med en frontendutvecklare som kommer utveckla nya funktioner och skapa attraktiv design på RevolutionRace hemsida. Man arbetar i ett tätt samarbete med övriga kollegor i teamet, och andra specialister i bolaget. 

Du kommer exempelvis:

  • Jobba med agil utveckling enligt kanban/scrum
  • Skapa nya funktioner i webben med prestanda i fokus

Vem är du?

Vi söker efter dig som har något eller några års arbetserfarenhet med frontendutveckling i någon modern webstack som Vue, React eller Angular samt webbutveckling. Du är duktig på att prioritera arbetsuppgifter samt driva ditt arbetet framåt. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet inom Javascript, HTML och CSS
  • Erfarenhet av en modern webstack (Vue, React, Angular)
  • Vana av att jobba utifrån UX/UI skisser
  • Erfarenhet av API:er exempelvis Rest eller GraphQL

Det är meriterande om du har:

  • Jobbat med e-handel
  • Jobbat med Nuxt.js och Typescript 

RevolutionRace tillämpar ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta delvis remote finns. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på mobilnummer +46 76-000 1840.

Passar vi för dig?

Vi på RevolutionRace är ett familjärt bolag som låter varje individ ta stort ansvar för sitt arbete. Vi ser till att fira våra framgångar och ha en trevlig stämning på vägen. Vi värdesätter att ha kul på jobbet. Stundtals är det högt tempo och det är viktigt att du känner dig bekväm i en organisation under stark tillväxt och ständig utveckling. Vi har bra förmåner med bland annat friskvårdsbidrag, tjänstepension, trevliga resor med kollegorna och bra rabatt på egna sortimentet. Vi är ett bolag med mycket driv och hjärta där du verkligen blir en viktig del i vår häftiga tillväxtresa!