Vill du arbeta med välkända varumärken i en dynamisk och entreprenörsdriven organisation? Känner du som vi, att det är fantastiskt att vara kundens partner samt rådgivare i deras strategiska utveckling och IT-miljö? Har du några års erfarenhet inom IT-infrastruktur, gärna som konsult, då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Din vardag

I rollen som Microsoft 365 konsult hos IXX IT-partner kommer du att arbeta med flera av våra befintliga kunder men även lära känna nya. Du kommer att arbeta med allt från att lösa kundens problem till att strategiskt utveckla deras IT-miljö. Du agerar rådgivare och teknisk expert. Du ser möjliga förbättringar och i dialog med kunden föreslår du lösningar och genomförande.

Under en vanlig arbetsvecka kan du få arbeta med bland annat:

 • Konfiguration och administration av Microsoft 365 paketets samtliga delar.
 • Fungera som kundens ”IT-avdelning”.
 • Vara kundens partner i strategisk utveckling av IT-miljön.
 • Som Microsoft 365 konsult är du IXX ambassadör hos kunden.
 • Agera backup för dina kollegor.

Vem är du?

Vi tänker att du är en positiv och social person som givetvis har ett stort teknikintresse. Du har också en affärsmässig ådra och trivs med att etablera kundkontakter.

För att ge dig bäst förutsättningar från start som Microsoft 365 konsult, ser vi gärna att du känner igen dig i de flesta av punkterna nedan:

 • Du har 3-5 års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur gärna som konsult eller liknande.
 • Du har mycket goda och breda kunskaper inom Microsoft 365 (Exchange, SharePoint, OneDrive, Teams) samt PowerShell.
 • Är erfaren i Endpoint Manager (Intune etc.).
 • Du har goda kunskaper om Azure Active Directory samt Hybrid Azure AD
 • Är erfaren inom Security & Compliance.
 • Bra om du har erfarenhet av migrering till molnet.
 • Du har kunskap om Windows server.

Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och eftersom kundbesök är en naturlig del av att vara Microsoft 365 konsult behöver du ha B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Hos IXX IT-partner blir du en del av en familjär företagskultur och får stora möjligheter till både personlig utveckling och vidare kompetensutveckling. Vår kultur och sätt att arbeta är väldigt viktigt för oss. Vi är ett glatt gäng och som team utvecklar vi varandra och får varandra att växa. Det spelar ingen roll vilken avdelning du jobbar på – alla får vara med. Självklart har vi kollektivavtal, friskvård, flexibel arbetstid, betald övertid, möjlighet till personalbil samt står även för certifieringskostnader och utbildningar med mera. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med eventuell provanställning. Tjänstens omfattning är 100 %. Placering med utgångspunkt i Malmö.

Vill du veta mer?

IXX IT-partner arbetar med Wise IT i denna rekryteringsprocess. om du har några frågor, kontakta rekryteringskonsult Peter Hessing. Wise IT tar inte emot ansökningar via e-post, då de skyddar din personliga integritet enligt GDPR. Urval görs löpande. Välkommen!