Vill du arbeta som lösningsarkitekt i ett progressivt bolag som är markandsledanade inom betallösningar mot kommun och landsting?

Din vardag:

Nu söker vi en lösningsarkitetk som kan arbeta med Microdebs system på en strategisk nivå. Du kommer att skapa en överblick över Microdebs system och lösningar. Idag finns det två betalplattformar som lever sida vid sida. Den ena har de koll på men den andra behöver du och teamet skapa en större förståelse för. I ditt arbeta ingår också att skapa en roadmap för systemen och bestämma vad som ska läggas ner samt byggas ut och förvaltas. En annan viktig del i ditt arbete är att förklara för utomstående vad som behöver göras. Det kan vara för ledning såväl som utvecklare. Du kommer också att arbeta mot kund till en viss del.  

    Vem är du?

    Vi ser gärna att du tagit steget fullt ut som arkitekt. Du har god kunskap i .Net och SQL då vi använder dessa tekniker. Du har ett stort intresse i utveckling och testning av produkter. Du behöver vara duktig på att se helheter och sätta dig in i system och plattformar och veta vad som behövs göras. Man bör vara kommunikativ i denna tjänsten då man ska kunna förklara för såväl ledning som utvecklare vad man behöver göra. 

     I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Kjerrman på mobilnummer 070-952 85 63.

    Passar vi för dig?

    Över tid så har Microdeb blivit specialister på helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner till organisationer inom offentlig sektor och privata företag samt experter på lagar och regler kring beskattning av personalförmåner. Microdeb har från tid till annan agerat remissinstans för Skatteverket på detta område. Under många år så har Microdeb specialiserat sig på betalningar inom offentlig sektor. Där den största delen av Microdebs befintliga kunder är kommuner och landsting. Över hälften av Sveriges alla landsting är idag kunder till Microdeb.