Vill du jobba i ett globalt företag med god tillväxt och vara med och digitalisera vår fabrik? Trivs du med projektledning och har intresse för tillverkande industri ? Har du kanske jobbat som produktionsingenjör, maskiningenjör eller systemintegratör? Då är detta rätt tjänst för dig!

DIN VARDAG

Du är länken mellan tillverkningen och IT-världen. Du förstår tillverkning och du kan hjälpa vår produktion att förstå vad systemen kan bidra med. Hos oss finns olika projekt och styrgrupper och du pratar både IT och OPC. Du jobbar främst med traditionell projektledning men med agil touch, driver projektet med kravställaren och följer upp och ansvarar för projektets genomförande. Fabriken ska drivas effektivt genom digitala verktyg och system och du kommer ta beslut tillsammans med andra för att uppnå bästa resultat. I rollen kommer du att organisera och strukturera och jobba med utveckling och följa nya trender och du kommer också att ha det finansiella ansvaret för projekten.

VEM ÄR DU?

Du trivs med att arbeta i tillverkningsindustrin och känner dig bekväm med att arbeta i styrsystem och att förbättra och analysera produktionsflöden. Du kan prata både högt och lågt och är social och lyhörd och har förmåga att föra diskussion med flera olika grupper samtidigt. Du har drivit projekt och har bred kunskap inom produktion. Du har genuint intresse för hur system fungerar och interagerar och integreras och är nyfiken. Du förstår vad agil utveckling innebär.

Du behöver ha kunskaper i :

OPC

PLC

Industri 4.0

XML

FMEA

WMS

MES

Du skriver och talar svenska och engelska. Fördel med körkort.

Meriterande om du haft liknande roll i modern produktion tidigare med likvärdiga arbetsuppgifter.

PASSAR VI DIG?

Troax AB är ett globalt företag med huvudkontor i Hillerstorp i Småland. Troax har utvecklat och tillverkat innovativa nätpanelslösningar av stål sedan 1955. Vi finns representerade på alla kontinenter och har säljkontor i fler än 40 länder med ca 1100 medarbetare globalt. Du kommer att jobba i Hillerstorp där du får stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du är en del av utvecklingen i den moderna digitala tillverkningsindustrin.