Brinner du för systemutveckling i .NET och letar efter ett intressant, omväxlande och utvecklande arbete? Vill du vara med på Julas resa i digital transformation? Då kan det vara dig vi söker!

Din Vardag
Uppdraget som Systemutvecklare innebär att utveckla och underhålla Julas applikationer och integrationer skrivna i .NET, med C# som primärt utvecklingsspråk. Du kommer att bidra brett i utveckling, i backend- och till viss del frontendutveckling, i system och applikationer som når både slutkund och kollegor internt i organisationen.

Som systemutvecklare kommer du att ingå i en mängd varierande projekt både till storlek och slutprodukt. Arbetet bygger på agil projektmetodik med stöd av ramverket SAFE.

Du rapporterar till IT Development Manager.

Vem är du?
Vi söker dig med ett brinnande intresse för systemutveckling och som även vill vara delaktig i planerings-, specifikations- och uppföljningsfaserna. Du har några års erfarenhet av systemutveckling eller en utbildning inom system och vill starta din professionella karriär. Vidare behärskar du svenska och engelska väl i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs goda kunskaper i tekniker såsom:

  • .Net, C#
  • JavaScript
  • HTML
  • Microsoft SQL

Det är meriterande om du har erfarenhet från ramverken SAFE och ITIL.

Som person motiveras du av att arbeta med utveckling. Du trivs att arbeta mot uppsatta deadlines och ta saker i mål med kvalitet och kreativitet.

Vidare är du noggrann, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du arbetar lika bra i team som självständigt.

Jula befinner sig i ett expansivt skede vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter och spännande digitala utmaningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenheter.

Sök tjänsten
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Elmeljung på mobil eller mail , 0760-001840, jacob.elmeljung@wiseit.se eller Adam Troedsson på mobil 0766-202903, adam.troedsson@wiseit.se

Om Jula
Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.