Är du intresserad av en roll med brett ansvar och samtidigt en stjärna på felsökning? Då är det dig vi söker till rollen som Senior QA Engineer!

Uppdragsbeskrivning:

Nu letar vi efter en Senior QA Engineer för ett konsultuppdrag. Önskvärt är om du har 3–5 års erfarenhet och gärna suttit på fler än en arbetsplats tidigare.

Uppdraget startar så fort som möjligt efter överenskommelse och kommer att sträcka sig cirka två år framåt – så det är verkligen ett stabilt uppdrag för den konsult som önskar en schysst arbetsplats att vara på under en längre tid!

 

Kort om rollen:

Som QA Engineer har du en bred och drivande roll i teamet där utmaningen är att bibehålla hög kvalitet och identifiera risker. Du kommer arbeta med både automatisering där tester skrivs i C# och utforskande manuella tester.

Kundens system körs i Azure och det pågår alltid jobb med att optimera och förbättra infrastrukturen. Det innebär en del teknisk testning med fokus på felhantering, robusthet och prestanda. Du kommer att ansvara för teknisk support och övervakning av systemet samt testning av nya funktioner med kundnytta och enkelhet i fokus.

  För att trivas i rollen ser vi gärna att du är nyfiken, positiv, noggrann och strukturerad och drivs av att ständigt utveckla processerna framåt. Gillar du dessutom att felsöka och gräva ner dig i de system vi arbetar i så kommer du passa in perfekt i rollen!

  Kompetenskrav:

  Vi söker dig som har erfarenhet av eller ett stort intresse för:

  • QA-processer
  • C#
  • .NET
  • DevOps
  • Azure
  • SQL
  • IT-Säkerhet

  Omfattning: 100%

  Språk: Koncernspråket är svenska och all dokumentation sker på svenska så för denna roll behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska.

  Möjlighet till distansarbete: Initialt på plats. 

  Vänligen ansök snarast med:

  – Ditt uppdaterade CV

  – Timpris (inkl. omkostnader)

  – Tillgänglighetsdatum

  – En kort motivering varför du är lämplig uppdraget.