Så roligt att du hittade hit .NET-utveC#kl@re – här finns det häF#tiga uppdr@g. Är du redo för nästa utmaning? Är du redo för att utveckla(s)? Läs vidare så ska vi utveckla vad vi menar!

VEM ÄR DU?

Vår nya konsult! Som konsult hos oss på Wise IT tänker vi att du motiveras av spännande, varierande och intressanta uppdragsgivare. Vi vill ge dig de absolut bästa förutsättningarna från start och vill därför förmedla lite nödvändigheter att ha med sig i bagaget – vi ser gärna att du är trygg med:

  • C#/.NET Framwork/Core
  • SQL
  • Entity Framwork
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Det här är trevligt om du har koll på – men inget krav:

  • Azure DevOps (CI/CD)
  • Micro services architecture, Docker, OpenShift
  • React/JavaScript/TypeScript

En högskoleutbildning är meriterande, men inget krav.

PASSAR VI DIG?

På Wise IT är vi ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Hos oss är människan alltid i fokus och vi tror att alla sitter på potential som i rätt situation kan göra stordåd. Vi garanterar utvecklingsmöjligheter, häftiga uppdrag, certifieringar, ett fritt klimat och en styrande roll där du har möjlighet att skapa din egen framtid.

Som konsult hos oss blir du en del av en gemenskap som bryr sig på riktig och värnar om att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt att nå dit du vill. Våra konsultchefer har stenkoll på vilka karriärvägar som finns för dig att ta och hjälper dig vidare mot din nästa utmaning. Kort och gott – vi vill vara din karriärpartner.

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!