Är du en serviceinriktad person som tycker att IT och problemlösning är bland det roligaste som finns? Kan du se dig själv som konsult, i ett inkluderande och teknikdrivet team? Vår kund i Halmstad söker nu förstärkning – en perfekt möjlighet för dig som vill skapa nya erfarenheter och växa mer inom teknisk support.

Din vardag

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på Wise IT och jobba ute hos vår kund i centrala Halmstad. Du kommer att spela en viktig roll i att stärka verksamhetens interna servicedesk, åtgärda IT relaterade problem och leverera kvalitativ service till användarna.

Generellt kommer din vardag som supporttekniker innefattas av att du tillsammans med övriga i teamet hanterar inkommande ärenden både remote och on-site, med allt ifrån installationer och felsökningar av mjukvara till identifiering och hantering av hårdvaruproblem. Du arbetar självständigt och ansvarstagande men ofta även i nära samarbete med dina kollegor för att underlätta vardagen för verksamheten. Uppdraget kan på sikt erbjuda möjligheter till olika inriktningar på din roll utifrån kundens projekt och verksamhetens årscykler.

Vem är du?

För att trivas i denna roll ser vi att du har med dig några års erfarenhet av liknande roll samtidigt som du känner att du inte är fullärd inom området och att detta kan vara en passande roll som ett nästa steg.

Konsult- och supportteknikerrollen passar dig som är nyfiken, prestigelös och tekniskt intresserad. Du är engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya tekniska kunskaper och erfarenheter. Eftersom din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i svenska men också engelska.

Vi tror även att du är noggrann och strukturerad för att du ska trivas i denna roll.

När det gäller din tekniska kompetens har du med dig minst 2 års erfarenhet av PC-support och användarsupport. Inom Windows 7 (eller senare) besitter du mycket goda kunskaper.

Därutöver har du goda eller mycket goda kunskaper inom

  • Office 2013 eller senare
  • Datorkommunikation
  • Mycket god social kompetens
  • Avancerad felsökning av hård- och mjukvara

Då rollen kan innebära att du hjälper användare på andra kontor så är B-körkort meriterande

Är du vår nästa konsult till vår kund i Halmstad? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Friskvård
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV