Wise IT söker nu efter både en senior och en junior rekryterare åt en kund i Stockholm, gärna med erfarenhet inom tech-branschen!

Den juniora rollen
I den juniora rollen kommer du främst arbeta operativt med ansvar för utformning av annonser samt genomföra search efter potentiella kandidater och göra telefonavstämningar. Arbetet kan även innefatta mer djupgående intervjuer och referenstagning. I denna roll ser vi att du besitter viss erfarenhet av rekrytering, gärna minst 1 år, där du fått arbeta både med search och att driva hela rekryteringsprocesser framåt. Du har ett visst affärstänk för verksamheten och kan stötta din seniora rekryterare i detta och behöver därför ha god samarbetsförmåga och arbeta effektivt i team. Denne kommer att stötta dig om du inte innehar några tidigare kunskaper inom tech-rekrytering, men det kräver att du är kommunikativ, prestigelös och flexibel i ditt sätt att arbeta och inte är rädd för att ställa frågor. 

Den seniora rollen
Tycker om både det operativa och det strategiska arbetet inom rekrytering? Då är det dig vi söker! I den mer seniora rollen ser vi att du är bekväm i att driva och utveckla kvalitativa rekryteringsprocesser och kan se helheten av dessa. En viss vana av att arbeta med tester är meriterande, men inget krav. Detsamma gäller kunskap och erfarenhet inom rekrytering av tech-kandidater. Vidare är du duktig på samarbete och relationsbyggande eftersom du kommer arbeta mycket tvärfunktionellt över organisationen. Det strategiska arbetet innebär att du har ett affärstänk och vill vara drivande i utvecklandet av rekryteringen som specifik verksamhet. Som person är du kommunikativ, trygg och förtroendeingivande och brinner för yrket rekrytering.

Lite kort om företaget
Detta är ett välkänt företag som arbetar med teknik, design och rådgivning inom infrastruktur, industri och energi. Då företaget är internationellt kommer mycket av arbetet genomföras på engelska eftersom flera kandidater kommer från andra länder. Du behöver därför känna dig bekväm i det engelska språket. Som junior och senior rekryterare kommer ni att arbeta i ett sammansvetsat team tillsammans och ha er bas på huvudkontoret i Stockholm.

Båda rollerna är avsedda att starta efter sommaren. Ansök redan idag – vi ser fram emot att få höra mer om dig!