Är du redo för att ta steget ut i BI-världen? Vill du vara med på Skånemejeriers digitaliseringsresa och bli en del av ett helt nytt BI-team? Vill du samtidigt ha väldigt roligt? Resan har bara börjat! Hoppa på tåget och skicka in din ansökan som Junior BI & integration Analyst!

DIN VARDAG

Skånemejerier står inför en stor digitaliseringsresa. Tankar finns om vart vi vill att resan ska bära oss men vi behöver din hjälp för att ta oss dit. Som Junior BI & integration Analyst kommer du att arbeta med analyser av data och flöden. Du kommer att arbeta hands-on för att säkerställa BI-verktyg och rapporter för samtliga delar av Skånemejeriers organisation. Du kommer att få vara en del av att bygga upp ett starkt BI-Team, stabilisera BI-miljön, framtidssäkra driften och skapa förutsättningar för en bättre morgondag.

Eftersom vi spenderar en stor del av vår tid på jobbet vill vi självklart se till att du har roligt. Vi vill erbjuda dig möjligheten till både personlig utveckling och att växa inom ett bolag som lägger stort fokus på sin digitaliseringsresa och prioritering av våra IT-funktioner och deras utveckling.

VEM ÄR DU?

Vi tänker att du har ett stort intresse för Business Intelligence och är nyfiken på att lära dig mer. Du är både öppen för och vill bidra till nya idéer samtidigt som du ser fram emot att driva igenom dem. Du ser fram emot att samarbeta med ditt team såväl som interna och externa stakeholders. Att få möjligheten att vara en specialist inom ditt område och personen andra vänder sig till vid frågor taggar dig och du kanske redan nu känner hur tankarna går igång och kreativiteten flödar?

Vi tänker att du känner igen dig någorlunda i majoriteten av punkterna nedan:

  • Du har erfarenhet av SQL och andra databaser
  • Du har relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet
  • Erfarenhet från att utveckla och underhålla systemintegrationer
  • Lite koll på Qliks applikationer
  • Du talar både svenska och engelska obehindrat

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se (OBS! GDPR förhindrar oss att ta emot ansökningar via mail)

PASSAR VI DIG?

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i Södra Sverige, en utmanare nationellt och en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Hos Skånemejerier får du tillgång till ett internationellt nätverk med 85 000 kollegor i nästan 100 Länder.

Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, både gällande produkter som är bra för både människa, djur och natur och genom att vara en hållbar arbetsplats. Vi drivs av ambition, engagemang och enkelhet och tillsammans arbetar vi mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.

Har du frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta Lotta Bjurstål, Unionen via telefon 040-6193205 och Roger Kreu, Ledarna via telefon 040-6193271.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.