Under sommaren kan man ju ta det lugnt och chilla, men man kan ju också ladda upp för hösten! Är du redo för ett nytt jobb inom IT-infrastruktur kan du skicka en ansökan direkt!

Det må vara sommar och längtan efter semestern är oändlig – MEN vi måste ju ändå tänka några steg fram och ladda upp för en händelserik höst! Vi har ett ständigt behov av erfarna personer som har stenkoll på IT-infrastruktur. Är det du? Söker du även nytt jobb efter sommaren? Då borde du absolut söka in så snart du bara kan! 

VI SÖKER EFTER 

Nu söker vi efter dig som har lång erfarenhet av att ha arbetat som exempelvis Windowstekniker, med Microsoft 365 eller generellt med IT-drift – du ska känna dig bekväm i IT-infrastrukturen/driften med andra ord! 

Många av våra kunder söker nu erfarna Windowstekniker som har lång erfarenhet av att ha arbetat med Windowsplattformen, med serverhantering (både lokalt/onprem men också med migrering till molnet), har koll på Workplace och nätverk bland annat. 

I en roll som Windowstekniker hos någon av våra kunder kommer du att få arbeta med övergripande hantering av IT-infrastrukturen både självständigt men även i team. Du kommer att få hantera incidenter, implementera nya lösningar, omvärldsbevaka förändringar hos Microsoft samt ha en nära kontakt med övrig verksamhet.  

  VEM ÄR DU?

  Som person är du driven, proaktiv, gillar att jobba med ett högt tempo och tycker det är roligt att lösa problem högt som lågt. Du har en förmåga att både tänka kort- och långsiktigt samtidigt och brinner för att leverera. Du är även självgående, målinriktad och prestigelös som person. För att du ska trivas ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning inom IT.

  Du ska kunna kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. 

  Teknisk bakgrund: 

  Du ska ha arbetat med Microsoft 365-lösningar och det är fördelaktigt om du har arbetat i större miljöer och hanterat implementationer och migreringar. Du ska även ha mycket god koll på Active Directory och Azure.

  Tänk på att lyfta dina kompetenser i din ansökan/CV. 

  PASSAR VI DIG?

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

  Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

  ANSÖKAN

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till: 

  Vendela Bennström på vendela.bennstrom@wiseit.se

  Maria Legerius på maria.legerius@wiseit.se

  Vi tar inte emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.