Brinner du för systemutveckling och HR-teknologi? Är du erfaren systemförvaltare och ser möjligheter till att effektivisera och utveckla HR System, från felsökning till att åtgärda och skapa förutsättningar för bättre funktioner och lösningar åt användare och kollegor inom hela Peabs koncern? Då ska du söka tjänsten som Applikationsspecialist SAP Success Factors till HR System på Peab.

Vi är i en spännande fas där bygg och anläggningsbranschen är mitt i en fantastisk digitaliseringsresa. Vi tänker om kring traditionella affärsmodeller och arbetssätt och teknik integreras i både arbetssätt och produktionsmetoder. Förvaltningsteamet där du blir specialist har höga ambitioner i vår leverans mot koncernen och en tydlig målsättning att frigöra och effektivisera potentialen i våra HR system för att möta både behov och förväntningar.

DIN VARDAG

Som applikationsspecialist kommer du ingå i vårt förvaltningsteam inom HR-system. Vi är 12 personer, specialister, systemförvaltare och lösningsarkitekter. Du har en nyckelroll i vår fortsatta utveckling av Employee Central och SAP Success Factors och är ett viktigt stöd när det kommer till både förvaltning och utveckling av våra HR stödsystem. Du kommer dessutom vara systemägare för en av systemets moduler.

Vi arbetar nära Peabs övriga HR funktioner och säkerställer förbättringar i system och applikationer. Vi är duktiga på att lyssna in behov av utveckling och arbetar ihop med implementeringspartner vid större systemutvecklingar och förändringar. Mindre förändringar och felsökning utför du självständigt med stöd från kollegor i teamet och externa konsulter. Vi tillhör PEAB Utveckling och ingår i Peabs CIO organisation.

Som expert säkerställer du korrekta kravställningar, kostnadsestimat och tar fram underlag för beslutsfattande och ansvarar för planering, leverans och budgetuppföljning.

Inom SAP Success Factors kommer du praktiskt även arbeta med:

  • Arbetsflöden, felsöka problem och skapa nya arbetsflöden. Inställningar, godkännare (typer) och arbetsflödesstruktur.
  • Skapa och redigera affärsregler, variabler, ersättningsregler, logik, varningsmeddelanden och notiser m.m.
  • Hantera notifikationer, mallar för meddelande, begränsningar, varningar och aviseringar.
  • Integration center -utifrån datamodellen arbeta med hur data är uppbyggt, bastabeller, tabellverk med värden.
  • Metodisk och korrekt testning utifrån testcase, acceptanstester och releasetester samt testning av flöden till övriga system.

VEM ÄR DU?

För att ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen tror vi du har mycket goda kunskaper i SAP Success Factors och dokumenterad erfarenhet av förvaltning och integrationer i HCM eller HR system. Du har arbetat med implementeringar i systemet och har erfarenhet av komplexa systemlandskap, framförallt inom HR baserade system. Troligtvis har du en formell utbildning som t.ex. systemvetare eller tillgodogjort dig likvärdiga erfarenheter på annat vis. Du har stort intresse för HR-teknologi, god förståelse för komplexa HR baserade systemlandskap och drivs av att förbättra och effektivisera system.

Du är strukturerad och van att prioritera din vardag. Bekväm med att kommunicera och föra dialoger på olika nivåer i organisationen och en god kommunikatör. Du vågar tänka annorlunda och ge förslag på nya lösningar för att vi ska fortsätta utvecklas och nå våra strategiska mål.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Placeringsort för tjänsten är på Peabs huvudkontor i Förslöv utanför Ängelholm eller alternativt på vårt kontor i Stockholm, Solna. Det är en fördel med körkort och tillgång till bil.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexander Lindgren på alexander.lindgren@wiseit.se (OBS! GDPR förhindrar oss att ta emot ansökningar via mail)

PASSAR VI DIG?

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?