Four One växer och söker nu nya medarbetare! Har du intresse för utveckling och affärssystem och vill arbeta i ett familjärt bolag med spännande kunder så kanske detta kan vara något för dig.

Four one är specialister inom affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations där de konsulterar och bygger skräddarsydda lösningar för sina kunder. På grund av en förhöjd förfrågan söker de nu nya medarbetare.

Din vardag.
I rollen som Dynamics utvecklare tar du dig an spännande uppdrag där du jobbar omväxlande med komplexa lösningar och system som har höga krav på djup funktionalitet och rik interaktion. Med den senaste tekniken skapar du tillsammans med dina kollegor förstklassiga lösningar i en stimulerande arbetsmiljö.
Hos Four One kommer du att få arbeta i projekt tillsammans med drivna och erfarna medarbetare. Ni hjälper kunden hela vägen med alltifrån förstudie till utrullning och förvaltning av projektet. Din primära uppgift i denna tjänst kommer att vara utveckling av systemet där du skapar anpassningar för den specifika kunden.

Din profil
Vi söker både dig som är nyutexaminerad, allmänt duktig och intresserad av programmering eller dig som har jobbat inom yrket flera år. Troligtvis har du en utbildning inom systemvetenskap eller en erfarenhet byggt på stort intresse. Det är högst meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics eller liknande system. Har du dessutom erfarenhet av någon eller några av nedanstående tekniker så är detta meriterande:

  • .NET, C#
  • Azure
  • Visual studio
  • X++

Som person tror vi att du är teknikintresserad, kommunikativ och gillar att lösa problem. Du tar ett naturligt ansvar och gillar att samarbeta där du gärna delar med dig av dina tankar och idéer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Four One erbjuder:

  • Arbete i ett bolag med god lönsamhet och fin företagskultur med en platt och familjär stämning
  • Roliga projekt där man är med hela vägen
  • Goda förmåner pension, friskvård m.m

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Adam Troedsson, 0766-202903 eller adam.troedsson@wiseit.se. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Om Four One
Four One startades 2005 och är specialister inom affärssystem. Vi är ett lag på 13 personer där alla är experter på Dynamics AX och Dynamics 365 Finance & Operations. Tillsammans levererar vi omfattande projekt där vi hjälper kunden hela vägen från förstudie till utrullning och förvaltning av olika system. Vi förstår processerna, har god samarbetsförmåga, kan applikationen och är experter på utvecklingsverktygen vilket gör att vi ofta anlitas i stora projekt såväl som små. Sedan starten har vi varit ett lönsamt företag där vi värnar om våra medarbetare och har en nära och långsiktig relation med våra kunder och partners.