Tycker du om att jobba tillsammans med andra och besitter god kommunikationsförmåga? Vill du arbeta med marknadens smartaste CRM-system på en modern arbetsplats med högt till tak? Vill du planera och driva projekt på en strategisk och operativ nivå?

Sök då tjänsten som systemansvarig på Akavia!

Ditt uppdrag…

Som systemansvarig hos Akavia så tillhör du vår IT-verksamhet. Du kommer att ansvara för och samordna förbundets digitala plattformar med utgångspunkt från vårt CRM-system, Salesforce. I rollen som systemansvarig kommer du tillsammans med teamet för att driva vårt arbete inom CRM framåt, med ett fokus på att upprätthålla och utveckla våra plattformar. Du är övergripande ansvarig för de digitala plattformarna och dess funktionalitet samt processer och rutiner kring dessa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och utveckla vårt CRM-arbete och säkerställa att vi ger rätt stöd till verksamheten
  • Driva, planera och hålla ihop utvecklingsprojekt både på en strategisk och operativ nivå
  • Göra upphandlingar och vara kravställare vid utveckling av funktioner och integrationer
  • Vara kontaktperson och samordna samarbeten mellan olika leverantörer

Som CRM-ansvarig kommer du att tillhöra ett engagerat och välfungerande team som har arbetat med införande av vårt nya CRM, Salesforce. Du kommer in i ett läge där vi har lanserat systemet, arbeta med att vidareutveckla och startat upp en förvaltningsorganisation med agila arbetsmetoder med stöd SCRUM och DevOps. Du kommer vara en nyckelperson i vårt fortsatta arbete med digitalisering och effektivisering genom att tillsammans med verksamheten hitta lösningar i världsklass.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så har du en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom IT samt flera års erfarenhet av arbete som systemansvarig, produktägare, CRM-ansvarig eller liknande roller.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av agila metoder, projektledning och utveckling av komplexa lösningar inom CRM och molntjänster. Har du erfarenhet av Salesforce, medlemssystem och marketing automation så är det meriterade.

Du har mycket god förmåga att se helheten och omformulera verksamhetensbehov till smarta och enkla tekniska lösningar. Vi tror att du trivs att arbeta operativt när verksamheten och samtidigt ha ett strategiskt långsiktigt perspektiv där struktur är naturligt för dig.

Du är en engagerad, driven och prestigelös person. Du är kommunikativ, lyhörd och trivs med att arbeta tillsammans med kollegor inom hela organisationen för att uppnå bästa resultat.

Passar vi för dig?

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande. Vi erbjuder en anställning hos ett modernt fackförbund som är i en spännande uppbyggnadsfas. Vi har ett fördelaktigt kollektivavtal med bra förmåner. Du kommer att bli en del av ett professionellt team med trevliga medarbetare som brinner för att göra skillnad. Vi sitter i fräscha och nyrenoverade lokaler vid Östermalmstorg. Om du vill finns möjligheten att arbeta på distans några dagar i veckan.