Har du erfarenhet av att arbeta med klient och drift i Microsoftmiljö och vill testa nya utmaningar? Vi söker nu för flera kunders räkning drivna, ansvarstagande och serviceinriktade IT-drifttekniker!

Din vardag

I din roll som IT-drifttekniker arbetar du med varierande områden. Hos vissa av våra kunder arbetar du i deras interna IT-miljö, medan du hos andra kunder arbetar med deras kunders miljöer. Du kan bl.a. arbeta med daglig hantering av såväl klient som server (Windows), larm- och incidenthantering, systemdrift, nätverk, databaser, SCCM, Intune, Citrix, Office 365, Exchange, Microsoft AD och GPO. Du är även delaktig i olika typer av IT-projekt som t.ex. implementerings- och utvecklingsprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har god erfarenhet och kunskap inom IT-infrastruktur gällande t.ex Windows server och klient, Active Directory, Exchange, SCCM och Office 365. Kanske har du arbetat som IT-tekniker/drifttekniker och är intresserad av att få sätta dig in i nya miljöer, eller så har du erfarenhet av mer avancerad IT-support och vill ta nästa steg i din karriär. Det är en stor fördel om du har kompetens inom applikationshantering för klient, t.ex paketering och deployment. Vidare har du en i övrigt bred teknisk kompetens och gärna har kommit i kontakt med databaser och nätverk. Kompetens inom Citrix är meriterande men inte ett krav. Som person är du engagerad och ansvarstagande och motiveras av att driva aktiviteter från start till mål. Du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du tycker om att arbeta i en bred roll med alltifrån problemlösning åt slutanvändare till uppsättning av nya lösningar hos kund.

Låter detta intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande! Vid frågor, vänligen kontakta Rebecca Levy (rebecca.levy@wiseit.se) eller Erik Larsson (erik.larsson@wiseit.se).

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV