Har du erfarenhet av drift och underhåll av Windows server och känner dig redo för nya utmaningar? Vill du sätta dig in i nya IT-miljöer där teknik är i framkant och där ni strävar efter att automatisera och effektivisera arbetet? Vi söker nu för flera kunders räkning drivna, ansvarstagande och serviceinriktade drifttekniker!

Din vardag

I din roll som Windows drifttekniker arbetar du dagligen med varierande områden och samarbetar med olika IT-team. Du kommer bland annat arbeta med:

 • Drift och underhåll av Windows Server
 • Felsökning samt övervakning och underhåll av system
 • Incident-, Service Request, Change-, Problem- och ärendehantering
 • IT-projekt som t.ex. implementerings- och utvecklingsprojekt
 • Nätverk och databashantering

Hos vissa av våra kunder arbetar du med den interna IT-miljön, medan du hos andra arbetar med andra centralt managerade kundmiljöer. Tjänsterna är belägna i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har god erfarenhet och kunskap inom IT-infrastruktur gällande t.ex. Windows server och klient, Active Directory, Exchange, SCCM, Office 365, nätverk och databaser. Kanske har du arbetat som IT-tekniker/drifttekniker och är intresserad av att få sätta dig in i nya miljöer, eller så har du erfarenhet av mer avancerad IT-support och vill ta nästa steg i din karriär. Kompetens inom Citrix är meriterande men inte ett krav.

Som person är du engagerad och ansvarstagande och motiveras av att driva aktiviteter från start till mål. Du är en lagspelare som trivs bra med att arbeta i team. Du tycker om att arbeta i en bred roll med alltifrån problemlösning åt slutanvändare till uppsättning av nya lösningar hos kund.

Låter detta intressant?

Ansök redan idag då urval sker löpande! Vid frågor, vänligen kontakta Rebecca Levy (rebecca.levy@wiseit.se) eller Erik Larsson (erik.larsson@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Arbete i team
 • Duktiga och roliga kollegor
 • Eget ansvar
 • Intressanta projekt
 • Intressanta uppdragsgivare
 • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV