Just nu söker vi på Wise IT dig som drivs av att utveckla nya tekniska lösningar till rollen som Dynamics 365 Konsult hos vår kund i Malmö. Välkommen med din ansökan till oss på Wise IT!

Din vardag:

I rollen som Dynamics 365 Konsult kommer du att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö samt bygga förtroende och utveckla ett professionellt förhållningssätt till kundens verksamhet. Tillsammans med ditt team kommer du att göra förändringsarbete och hitta nya lösningar för digital kommunikation hos vår kund som är en ledande leverantör av kommunikations- och logistiklösningar.

  Vem är du?

  Som person är du lyhörd och mångsidig med en lösningsfokuserad inställning.

  Vi ser gärna att du har

  • Erfarenhet av Dynamics 365 (molnbaserad)
  • Kunskaper i Dynamics 365 Power Platform
  • Kunskaper i Azure DevOps och i Azure Logic Apps
  • Grundläggande kunskaper inom ITIL-processer, plus att vara ITIL-certifierad
  • Högskoleutbildning inom Datateknik eller likvärdig utbildning

  Om Wise IT

  Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Vi är ett härligt gäng som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. På Wise IT tror vi på människans framtida teknikutveckling och en passion för att bygga relationer. Ett mål är att bli fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Vill du vara med på vår resa?

  Ansökan

  Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Evelina Andersson på evelina.andersson@wiseit.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen.

  Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

  Varmt välkommen med din ansökan!