Är du intresserad av att arbeta strategisk i en komplex och utmanande miljö som ligger i teknisk framkant? Vill du arbeta med marknadens mest moderna lösningar på ett företag med 100 % fokus på Power Platform och Microsoft Dynamics 365? Då kan tjänsten som lösningsarkitekt på Innofactor vara något för dig! Vi växer och söker nu dig som är vass på att ta fram lösningar och har ett brinnande intresse för förändringsarbete kopplat till IT. Nyfiken på att veta mer? Sök tjänsten redan idag!

Din vardag

Innofactor är ett nordiskt konsultbolag som drivs av att modernisera och digitalisera våra kunders organisationer. Vårt ramverk för den moderna digital organisationen har lösningar för: hur våra kunder når sina kunder digitalt, hur den nya moderna affären drivs, hur en modern arbetsplats realiseras, hur tjänster säkert flyttas upp i molnet, och hur företaget kan dra nytta av ett datadrivet tillvägagångssätt. Vi fokuserar uteslutande på Microsofts ekosystem, några exempel på modern teknik som vi arbetar med är Dynamics, Azure och Power Apps. Vi ser att nyckeln till framgång och för att nå uppsatta mål i den digitala världen är samarbete och passion. Våra nordiska experter arbetar i framkanten av digital transformation med innovation och implementation av både små och storskaliga programvarulösningar. Vi drivs av att lösa utmaningar och tänja våra gränser, varje dag. På Innofactor kan du utvecklas genom intressanta projekt och genom vårt nordiska nätverk där vi delar passionen för att skapa innovativa lösningar för våra kunder. Som lösningsarkitekt ansvarar du för att ta fram och samordna lösningar för våra kunder tillsammans med våra drivna och glada verksamhetskonsulter. Du kommer att ha en nyckelroll för att hålla ihop design och arkitektur inom våra projekt. Du erbjuds ett utvecklande, varierande och kreativt arbete inom ett område med mycket arbetsglädje och hög kompetens. Hos oss blir du en del av ett företag som värnar om din vidareutveckling, där det finns naturliga karriärvägar samt en hjälpsam och prestigelös företagskultur.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara att:

 • Ta fram lösningsförslag/design tillsammans med verksamhetskonsulter
 • Hålla workshops för att analysera kundens nuvarande arbetssätt och behov
 • Säkerställa implementering av Microsoft Dynamics 365
 • Kvalitetssäkring av framtagen lösning
 • Ta fram roadmap för molnstrategi tillsammans med våra kunder

Vem är du?

För att trivas i rollen som Iösningsarkitekt hos Innofactor tror vi att du är engagerad, lösningsfokuserad och teamorienterad. Du är lyhörd och kan kommunicera på alla nivåer, både internt och gentemot kund. Du har intresse för ledarskap och har förmåga att driva förändring i både små och stora organisationer samt känner dig bekväm i dialogen med beslutsfattare. Ditt verksamhetsintresse är stort, och du drivs av att vara med i framtagandet av nya lösningar samt förvalta dessa långsiktigt. Vi ser gärna att du har ett stort eget driv med ett genuint teknik- och designintresse, samt att du har:

 • Flera års erfarenhet inom Microsoft Dynamics 365 och Power Platform.
 • Arbetat som lösningsarkitekt och varit med i implementationer av system och processer.
 • Erfarenhet av att arbeta med kravhantering, lösningsdesign, arkitekturskiss.
 • Grundläggande kunskaper inom JavaScript och/eller C#
 • God vana av att ha kunddialog och kan förklara teknisk funktionalitet/möjligheter/begränsningar på ett pedagogiskt sätt.
 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift eftersom du kommer att ha många kontakter inom olika verksamheter

Kontaktpersoner

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Parisa Zafaranian 076-620 29 16 eller Catherine Gewalli 076-007 17 40. Wise IT kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande och förväntad återkoppling ges fr.o.m. 27 juli 2020

Varmt välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Innofactor är en unik konsultorganisation med över 600 anställda i Norden och med stort Microsoftfokus. I Sverige är vi 110 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt, baserade på Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner, 2018 fick vi årets utmärkelse Microsoft Dynamics Partner vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Centralt läge
 • Flextid
 • Företagsresor
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Ny teknik

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV