Vi på Wise IT söker just nu dig som vill jobba som produktägare på Momentum. Denna roll är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som innehåller mycket problemlösning, stor frihet och vill ta ansvar för Momentums digitala produktkatalog. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan till oss på Wise IT.

 Din vardag:

I rollen som produktägare ansvarar du för underhåll, integrering och framförallt utveckling av Momentums digitala produktkatalog. Tillsammans med säljorganisationen fångar du upp signaler och åsikter för att förbättra och driva igenom förändringar som möter kunder och användares behov. Målet med produktkatalogen är att guida medarbetare och kunder till rätt produkter med nödvändig information. I tjänsten finns möjlighet att utgå från vilket kontor som helst i landet. 

  Vem är du? 

  Momentum söker dig som har erfarenhet av arbete och utveckling i PIM-system, B2B samt digitala produktkataloger. Dessutom kommunicerar du obehindrat i svenska i tal och skrift.

  För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort driv och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du ser vad som behöver göras och att du sätter användarens upplevelse i fokus. 

  För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jacob Elmeljung via e-post: jacob.elmeljung@wiseit.se eller telefonnummer: +46 760001840.

  Passar vi för dig?

   Momentum är verksamma i Skandinavien och är Sveriges ledande leverantör av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning på ett 30-tal orter i Sverige och i Norge. Vi har ca 300 serviceinriktade medarbetare inom koncernen till din hjälp när problem behöver lösas. Lokal tillgänglighet till produkter, know-how från ledande tillverkare, kundanpassade produktutbildningar, logistiklösningar och jourservice är några hjälpverktyg som vi på Momentum erbjuder dig som kund. Vi ingår i den börsnoterade koncernen Momentum Group. Läs mer om Momentum här.